Rareș Bogdan l-a făcut KNOCKOUT pe Ludovic Orban: L-a atacat violent. M-a durut, că știu că e sensibil

Rareș Bogdan l-a atacat pe Ludovic Orban.

Invitat în platoul B1 TV, în emisiunea "Dosar de politician" moderată de Silviu Mănăstire, Rareș Bogdan l-a taxat dur pe Ludovic Orban și a spus de ce nu-l mai susține. 

"Undeva, Ludovic Orban a greșit. Noi toți am fost lângă Ludovic Orban, dar undeva a greșit!

Sunt două opțiuni: Una în care-l susținem pe Florin Cîțu pentru că cred că pentru ceea ce urmează în PNL, în România și pentru momentul actual, Florin Cîțu e exact ceea ce trebuie. Urmează patru ani de zile, cinci ani de zile în care România absoarbe bani. Avem la dispoziție mai mult de 80 de miliarde, 80 de miliarde negociate", a declarat Rareș Bogdan, în direct la B1 TV. 

"Nu v-ați pus întrebarea că ceva s-a întâmplat? Nu cu noi, ci cu comportamentul domniei sale!"

"Să vă spun, faptul că noi am stat lângă Ludovic Orban, nu v-ați pus întrebarea că ceva s-a întâmplat? Nu cu noi, ci cu comportamentul domniei sale! Pe mine vă spun că m-a întristat. Realmente m-a întristat, m-a amărât foarte mult. Multe din atacurile sale, dar două cu precădere și o laudă pe care am primit-o și e prima dată când spun asta.

Noi am folosit în campania electorală câteva simboluri ale PNL ca exemple de bună administrare. Votați-ne, că noi venim cu exemplele acestea: Emil Boc, Ilie Bolojan, Gheorghe Flutur și le vom implementa la nivel național.

Cum poți, ca președinte al partidului încă în funcție o lună și o zi, să-l ataci pe Emil Boc, care este un adevărat simbol, nu doar pentru primarii liberali din PNL? L-a atacat violent! L-a atacat violent cu declarația despre scăderea sondajelor.

Emil Boc e omul care a făcut poze cu mai toți candidații noștri la primărie, și cu cei câștigători, și cu ceilalți. Emil Boc e un simbol de bună administrare, a câștigat de cinci ori! A avut bătălii crunte, bătălii grele și a câștigat cu peste 70%. Emil Boc e un om validat la vot direct! E un exemplu folosit de noi! Tu (n.r. Ludovic Orban) îl ataci pe Emil Boc.

Doi, și mai grav, e o chestiune personală. Am pentru Emil Boc o simpatie specială, a fost profesorul meu. M-a durut, că știu că e un om sensibil.

Plus, cum poate un președinte de partid, încă în funcție, să-și atace atât de violent, atât de virulent premierul în funcție? Florin Cîțu e premierul pe care l-a adus de mână și l-a prezentat Ludovic Orban în luna decembrie și ne-a spus: "El e! Pe el trebuie să-l votați!" Și pe el l-am votat, cu excepția unei singure persoane. A fost un ministru al Finanțelor foarte, foarte bun. Cum poți tu să-l ataci și să spui că în momentul în care a intrat în campanie, PNL a căzut în sondaje? Nu e deloc așa!!", a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel