Rareș Bogdan, nou mesaj privind ieșirea PNL de la guvernare

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Rareș Bogdan a vorbit despre tensiunile din coaliția de guvernare privitoare la creșterea de taxe pentru IMM-uri.

Joi, 10 august 2023, europarlamentarul Rareș Bogdan a fost invitat la Digi24, unde a vorbit despre tensiunile dintre PSD și PNL și posibilitatea ca liberalii să iasă de la guvernare.

„E exclus să ieșim de la guvernare. Colegii mei mei care au afirmat asta au supărări, pe bună dreptate, și au tras un semnal de alarmă. Dar nu s-a pus problema în PNL în niciun for de conducere”, a declarat Rareș Bogdan la Digi24.

„Eu cred în dialog. În situația în care este România astăzi, cu un front de 650 km care în loc să se potolească, crește în intensitate de la o zi la alta, pur și simplu nu putem ieși de la guvernare, chiar dacă calculul electoral ar arăta mai bine așa. Nu putem să aruncăm România în criză politică și nu o vom face.

În schimb, PNL nu poate să fie în niciun caz un susținător al unor creșteri de taxe exclusiv pentru zona privată, a companiilor mici și mijlocii, fără să facem o reformă a statului”, a spus europarlamentarul liberal.

CITEȘTE ȘI      -      Emil Boc reclamă o „ciocnire ideologică“ între PNL și PSD / Ce spune despre continuarea coaliției

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel