Rareș Bogdan: Nu e o aroganță că la Neptun s-au făcut găuri de golf pentru Klaus Iohannis

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Rareș Bogdan a comentat informațiile cu găurile de golf de la vila de protocol de la Neptun.

CITEȘTE ȘI                -              EXCLUSIV  Paradox cu Iohannis și găurile de golf de la Neptun. Marea spaimă a Dianei Tache / video

Imaginile cu găurile de golf din jurul vilei de protocol de la Neptun au consternat opinia publică din România în ultimele zile. Având în vedere că președintele Klaus Iohannis este un împătimit al acestui sport, majoritatea vocilor au agreat ideea că acestuia i s-a construit special un teren de golf unde să se delecteze. Despre acest lucru a fost întrebat, miercuri, și europarlamentarul liberal Rareș Bogdan.

„Eu sunt un jucător de golf foarte bun. Nu am fost la vila de la Neptun, dar să spui la o pajiște din jurul unui lac, ce se află acolo de 40 de ani, că e „teren de golf“... . Eu am fost pe multe terenuri de golf din lumea asta. Nu poți să spui că e un teren de golf. E o pajiște cu trei găuri. La fel pot să fac și eu în curte“, a spus europarlamentarul PNL.

„Nu este o aroganță (n.r. că la Neptun s-a construit un teren de golf), domnule Rareș Bogdan?“, a întrebat o jurnalistă.

„Nu! E o chestiune pe care am mai văzut-o. Atunci când un președinte ajunge în ultimele luni de mandat, devine o țintă pentru foarte multe supărări pe care le-a creat de-a lungul timpului diverselor grupări. În momentul ăsta, eu cred că se exagerează foarte mult cu ceea ce se întâmplă. Nu suntem în SUA, în Japonia ori Germania, unde sunt milioane de jucători de golf. La noi probabil sunt 6.000 de jucători de golf. Nu poți să spui că o pajiște de lângă un lac, unde sunt 3 găuri, e teren de golf.“, a precizat Rareș Bogdan.

Despre posibilitatea ca actualul președinte al României să ocupe postul de premier, dacă Nicolae Ciucă va ajunge la Palatul Cotroceni, europarlamentarul PNL a spus că „nu s-a discutat această chestiune în Partidul Național Liberal și nici în dialogurile cu președintele“.

Subiectul găurilor de golf din jurul vilei de la Neptun au fost dezbătute și la emisiunea Miercurea Neagră, pe care o puteți urmări mai jos.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel