Rareș Bogdan, prima reacție după întâlnirea lui Ciolacu și Geoană la un restaurant

Rareș Bogdan a avut prima reacție după întâlnirea lui Marcel Ciolacu cu Victor Ponta și Mircea Geoană, la un restaurant.

Acesta a declarat, într-o intervenție recentă la Antena 3 CNN, că: "Pentru noi nu e o surpriză, pentru că, până la urmă, domnul Geoană doar încearcă să ne explice că vine din spuma mării, dar dânsul este politician cu stat vechi, a condus Partidul Social-Democrat, a fost candidat la președinție. Deci nu e altceva decât întâlnirea actualului președinte cu alți doi foști președinți. E o reunire a social-democraților în care au aceeași simțire în cuget și în proiecție și nu e nimic nou.

Adică faptul că s-a întâlnit domnul Geoană cu domnul Ciolacu... până la urmă domnul Geoană nu mai este membru de partid, a trebuit să-și dea demisia când a plecat la NATO. Poate să caute vechiul carnet de partid și să i-l reinițieze", a spus Rareș Bogdan.

Doar Marcel Ciolacu sau doar Mircea Geoană în cursa pentru prezidențiale 2024?

Întrebat cum ar fi dacă în cursa pentru prezidențiale ar fi doar Marcel Ciolacu sau doar Mircea Geoană, Rareș Bogdan a spus că: "Nu avem noi norocul să se reunească toți social-democrații în același proiect politic, pentru că dacă s-ar întâmpla asta, sunt absolut convins că în spatele domnului Ciucă s-ar reuni întreaga dreaptă și toți reprezentanții dreptei din România (...)".

"Deci dumneavoastră spuneți așa, că dacă ar fi candidat doar Marcel Ciolacu sau doar Mircea Geoană, atunci Nicolae Ciucă ar fi avantajat în cursa pentru prezidențiale", spune Mădălina Mihalache.

"Absolut, fără doar și poate, pentru că în momentul respectiv se activează sentimentul de teamă, intervine emoția și automat în spatele domnului Ciucă se va activa întreaga dreaptă, așa cum în spatele domnului Ciolacu, foarte probabil, se vor activa liderii stângi, adică domnul Iliescu, domnul Geoană, domnul Ponta", răspunde Rareș Bogdan.

"Domnul Geoană nu are șanse să intre în turul 2"

"Din punctul meu de vedere, am mai spus asta, domnul Geoană nu are șanse să intre în turul 2. Gândiți-vă, acolo aveți politicieni cu experiență. În turul 2 lucrurile sunt cât se poate de clare, uitându-ne la bazinele electorale și la activul celor două mari partide din România, este indiscutabil că în turul 2 candidatul stângii, Marcel Ciolacu al PSD și candidatul dreptei, Nicolae Ciucă al PNL, vor fi acolo.

De ce? PSD are vreo 400.000 de membri și vreo 1.500 sau 1.600 de primari. PNL are 1.180 de primari, vreo 12.000 de consilieri locali județeni și vreo 282.000 de membri. Deci gândiți-vă că cele două forțe politice au împreună doar membri de partid (...)", a mai spus Rareș Bogdan.

"Și atunci de ce erau, domnule Rareș Bogdan, anumite sondaje care îl clasau pe domnul Ciucă chiar sub Diana Șoșoacă?", a mai întrebat Mădălina Mihalache.

"Acum să vă spun ceva. Sondajele de opinie sunt poze ale momentului, sunt diverse jocuri care se fac în spatele lor. Ieri am văzut două sondaje de opinie, cred că și dumneavoastră le-ați prezentat la Decisiv, în care pe primul loc era președintele PSD, candidatul PSD, Marcel Ciolacu, pe locul 2 era președintele PNL, candidatul PNL, Nicolae Ciucă", a mai spus Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel