Răsturnare de situație cu polițistul de la BCCO care ar fi fost drogat. Surse: A ieșit negativ la testul de sânge

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Potrivit unor surse Antena 3 CNN, fostul șef al Biroului de Combatere a Criminalității Organizate București nu ar fi fost drogat în momentul producerii accidentului.

Antena 3 informează că, potrivit unor surse, fostul șef al Biroului de Combatere a Criminalității Organizate București, care a accidentat mortal o femeie în Popești-Leordeni, nu a fost drogat în momentul incidentului.

Chiar dacă la drugtest rezultatul a fost pozitiv, în urma testului la sânge, rezultatul a fost unul negativ.

C.P. este colonel în rezervă a susținut în cadrul audierilor că nu a luat droguri, însă a recunoscut consumul de alcool.

Astăzi, Tribunalul Ilfov a decis ca C.P. să rămână sub arest preventiv. Chiar dacă bărbatul le-a cerut judecătorilor să-l lase în libertate, magistrații au menținut decizia Judecătoriei.

Reamintim că C.P. a produs, sâmbătă, 2 septembrie 2023, un accident în localitatea Popești-Leordeni, iar o femeie a fost ucisă chiar în momentul în care ieșise pe poarta locuinței pentru a lua din mașină tortul pentru ziua ei de naștere. Din păcate, victima a fost prinsă între mașini și târâtă pe o distanță de câțiva zeci de metri, iar leziunile i-au fost fatale.

În accident a mai fost rănită o femeie de 51 de ani.

C.P. a deţinut câteva funcţii importante, printre care şef al Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti. De asemenea, el a fost şeful de cabinet al ministrului de Interne Gavril Dejeu, în guvernarea 1996 - 1999. 

CITEȘTE ȘI        -        Fenomenul drogurilor, în creștere. Chirieac: La România Educată putem să îi spunem acum România Drogată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel