Răsturnare de situație. Cum se va numi, de fapt, cartea lui Nicolae Ciucă

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal, a spus cum se va numi, de fapt, cartea pe care o va lansa.

Luni seară, la Antena 3 CNN, liderul PNL Nicolae Ciucă a spus în premieră care va fi, de fapt, denumirea cărții pe care o urmează să o lanseze. Radu Tudor i-a cerut, de asemenea, detalii despre acest volum publicat de președintele Partidului Național Liberal. 

CITEȘTE ȘI             -             Ciucă a vorbit cu Ciolacu după Congresul PSD. Liderul PNL vorbește despre ieșirea de la guvernare

„Cum se va numi cartea, domnule președinte?“, a întrebat Radu Tudor.

„În slujba țării“, a răspuns liderul PNL.

Ulterior, jurnalistul a citit un fragment din cartea lui Nicolae Ciucă, pus la dispoziție de către acesta.

„Ea se referă în primul rând la cariera dumneavoastră de militar?“, a întrebat Radu Tudor.

„Prima parte a cărții este dedicată vieții mele de la copilărie până la liceul militar, apoi de la liceul militar începe partea de carieră profesională, cu Batalionul 121 Cercetare și Batalionul 26 Infanterie „Neagoe Basarab”. Sunt unitățile care mi-au rămas și îmi vor rămâne la suflet pentru tot restul vieții. Acolo m-am format ca militar, acolo am deprins tainele profesiei de ofițer, de comandant și e o chestiune de emoție personală.

Cel mai important lucru, acum îl spun în cuvinte, însă e scris și în carte, e că le mulțumesc pentru că ceea ce am realizat în viață li se datorează lor, tuturor celor care mi-au fost colegi și camarazi în unitățile în care mi-am desfășurat activitatea. În viață e important să recunoaștem că ceea ce am realizat nu se cuvine cu totul efortului personal, ci este un efort colectiv, este o chestiune care s-a întâmplat pentru că alții au trudit alături de noi“, a spus Nicolae Ciucă.

CITEȘTE ȘI             -              Ciucă definește stabilitatea. Ce înseamnă

Până în prezent a fost derulată o amplă campanie de promovare a cărții pe care Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal, ar urma să o lanseze la începutul lunii septembrie. Deși denumirea inițială a fost „Un ostaș în slujba țării“, se pare că volumul a suferit modificări și va avea un titlu mai scurt.

Nicolae Ciucă a mai ținut să precizeze că va fi o carte autobiografică.

„Nu vreau să se aștepte cineva la vreun bestseller. Este, așa cum am zis, o poveste a vieții mele și are un capitol despre cum văd eu România în următorii ani“, a zis Nicolae Ciucă.

„Acel capitol poate să fie un program, în speranța că veți deveni președinte al României?“, a insistat Radu Tudor.

„Este un program stilizat. Cartea va fi lansată foarte curând, la începutul lunii septembrie“, a mai zis liderul PNL.

Liderul liberal a mai vorbit în cadrul interviului cu Radu Tudor despre tensiunile dintre PSD și PNL, mai ales în urma atacurilor din ultima perioadă dintre cele două partide. El a spus și care ar fi singurul scenariu în care Partidul Național Liberal va ieși de la guvernare.

„Vă pot spune ceea ce am făcut și ceea ce voi face eu legat de continuarea demersului de responsabilitate față de actul de guvernare, împreună cu membrii PNL, cu miniștrii Partidului Național Liberal și toți cei care au funcții și ocupă funcții în acest sens. Indiferent ce se va întâmpla, Partidul Național Liberal nu va dezerta de la guvernare, iar dacă în urma acestor atacuri se poate desluși ceva, eu cred că este următorul aspect: Dacă nu le mai convine de PNL la guvernare, să-și asume bărbătește, să ne spună și știm ce avem de făcut. Altfel, să păstreze linia de decență, de onestitate și tot ceea ce înseamnă un partener în interiorul coaliției“, a spus Nicolae Ciucă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel