Răsturnare de situație în cazul bărbatului mort în accidentul provocat chiar de el, pe DN 2

FOTO: Pexels
FOTO: Pexels

Bărbatul era cercetat pentru tentativă de omor asupra soției. Anchetatorii vor să vadă dacă există o legătură între cele două evenimente.

Bărbatul care a provocat, marți, pe DN 2 un accident rutier în urma căruia și-a pierdut viața, era cercetat pentru tentativă de omor asupra soției sale, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, scrie Agerpres.

”La data de 3 septembrie 2024, ora 15.15, Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin 112 cu privire la faptul că pe DN2 E85 - în afara localității Bizigești s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, soldat cu decesul unei persoane de sex masculin, a cărei identitate nu a putut fi stabilită inițial. În urma cercetărilor efectuate a rezultat că mecanismul producerii accidentului a fost pătrunderea pe contrasens a unui autoturism, ce a intrat în coliziune frontală cu un autocamion care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului cu autoturismul, autocamionul a pătruns pe contrasens unde a acroșat un alt autoturism ce se deplasa regulamentar”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de IPJ Vrancea.

Citește și: Ce se întâmplă în creier în cazul unui accident de mașină. Dr. Vlad Ciurea: Este cumplit acest lucru

De la ”lovire sau alte violențe” la ”tentativă de omor”

Potrivit poliției, anterior accidentului de marți, bărbatul de 43 de ani și-a agresat soția, fiind cercetat inițial pentru ”lovire sau alte violențe”, încadrare care a fost schimbată ulterior în ”tentativă de omor”, întrucât femeia prezenta răni grave care i-au pus în pericol viața.

”La aceeași dată, la ora 15.25, Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că un bărbat de 43 ani, din orașul Mărășești și-ar fi agresat soția în vârstă de 42 ani.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, victima agresiunii fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Totodată polițiștii au stabilit că anterior nu au existat alte sesizări privind existența unei stări conflictuale ori a unei fapte de violență domestică.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar în urma investigațiilor medicale efectuate la spital, întrucât persoana prezenta răni grave care i-au pus în pericol viața, încadrarea juridică a fost schimbată în 'tentativă de omor'. Au fost continuate verificările pentru găsirea agresorului, care a plecat de la locul comiterii faptei, imediat după producerea evenimentului”, a precizat IPJ Vrancea.

Se cercetează legătura dintre accidentul rutier și tentativa de omor

Astfel, potrivit reprezentanților Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” Focșani, femeia a rămas internată în secția de Chirurgie, fiind diagnosticată cu ”traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plăgi multiple temporale partea dreaptă, zigomatic drept, hematom occipital, echimoză cervicală”.

Miercuri, în urma cercetărilor și a parcurgerii procedurii legale de stabilire a identității victimei accidentului rutier, care a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, s-a stabilit că aceasta este autorul infracțiunii de tentativă de omor înregistrată în orașul Mărășești.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii celor două evenimente. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel