Răsturnare de situație în cazul crimei de la Padina. Un procuror și un polițist, prezenți la acea petrecere în momentul în care Sorin Anghel a fost ucis

Foto: Captură video Pro Tv
Foto: Captură video Pro Tv

Au ieșit la iveală noi informații legate de crima de la Padina.

Răsturnare de situație în cazul crimei de la Padina, acolo unde un bărbat a fost ucis sub loviturile de cuțit ale fraților Fabian. Potrivit noilor informații apărute în acest caz, un polițist și un procuror ar fi fost martori în momentul în care bărbatul a fost omorât de fiii "vrăjitoarei Sidonia" la petrecerea cu vedete.

VEZI ȘI: Crima de la Padina. Avocatul Bărbuceanu, după ce a fost sesizată Inspecția Judiciară: E aproape fără precedent o asemenea soluție, dar este legală

Potrivit unor surse citate de Antena 3 CNN, un procuror din Dâmbovița ar fi fost prezent la acea petrecere. Declarația lui ar fi fost deja consemnată la dosar. Potrivit mărturiei sale, el nu se afla nici la masă cu frații Fabian, nici la masă cu victima și și-ar fi dat seama că ceva nu este în regulă în momentul în care s-a oprit muzica în restaurant și s-a auzit gălăgie. Ulterior, el s-ar fi apropiat de cei care se băteau și ar fi filmat momentul agresiunii, această înregistrare ajungând ulterior ca probă pe masa anchetatorilor.

În plus, pe lângă acest procuror, la petrecerea respectivă ar mai fi fost prezent și un polițist, potrivit unor surse. Alte informații șocante care ies la iveală abia acum sunt acelea potrivit cărora frații Fabian aveau în mașină inclusiv un pistol, mai relatează sursa citată. Între timp, cei trei frați se află în arest la domiciliu, fiind cercetați pentru infracțiunea de omor.

VEZI ȘI: Procurorul general sesizează Inspecția Judiciară în privința judecătorilor care i-au eliberat pe ucigașii de la Padina

Detalii despre crima de la Padina

Reamintim că totul s-a întâmplat în luna ianuarie. Atunci, Sorin Anghel, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a murit după ce ar fi fost înjunghiat de șase ori. 

Tragedia s-a produs la o petrecere organizată la un hotel din zona montană Padina, acolo unde se aflau și mai multe vedete, inclusiv Alex Velea, Antonia, Alina Eremia și Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu. În imaginile video apărute ulterior în spațiul public se putea vedea cum fraţii Marin s-au năpustit asupra bărbatului şi au continuat să îl lovească, deși acesta nu se putea ridica de la pământ. Scandalul ar fi izbucnit după ce frații Laurențiu Marin, Louis Justin Marin și George Armando Marin, ar fi jignit-o pe soția lui Sorin Anghel, pe motiv că femeia dansa pe masă. Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat de medici. Deși inițial frații Fabian au fost plasați în arest, ulterior ei au fost puși în arest la domiciliu, procurorul general sesizând Inspecția Judiciară în privința a doi judecători de la Curtea de Apel Ploiești, după ce bărbații au fost eliberați din arestul preventiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel