Răsturnare de situație în cazul crimei dintr-un magazin din București. Ce spune mama tinerei ucise

Răsturnare de situație în cazul crimei dintr-un magazin din București. Ce spune mama tinerei ucise / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Răsturnare de situație în cazul crimei dintr-un magazin din București. Ce spune mama tinerei ucise / Foto: Captură video Antena 3 CNN

Vezi în articol ce spune mama tinerei însărcinate în 4 luni, ucisă de patron într-un magazin din București. 

Mama vânzătoarei care a fost ucisă de patronul magazinului unde lucra a vorbit despre pierderea fiicei. Potrivit ei, ar fi vorba despre o crimă din gelozie.

Aceasta a declarat că bărbatul a dat afară toate angajatele sale pentru a rămâne singur cu femeia, iar crima ar fi avut loc în momentul în care femeia i-a spus că vrea să plece în Italia pentru a naște. De-a lungul timpului, femeia l-ar fi refuzat de mai multe ori pe bărbat, iar asta l-ar fi enervat.

VEZI ȘI: Crimă oribilă în București. Un bărbat a înjunghiat o tânără însărcinată în 4 luni

Mama tinerei ucise: A avut anumite propuneri pe care fata mea i le-a refuzat

"Sora mea și familia mea, toți cei apropiați, nu m-au lăsat să intru să o recunosc eu. Motivul este pentru a mă proteja pe mine de a nu o vedea. Fata mea, când a fost scoasă de la morgă, de la INML... Am început să țip, să plâng acolo, fiindcă fata mea nu mai era. Era jumate din ceea ce era.

Ea cântărea în jur de 70 de kg cu sarcina cu tot. Eu când am văzut când a ieșit acoperită, bineînțeles, nu știu dacă mai avea 40 de kg.

Sunt sigură că alți complici nu au fost. A fost el. A avut anumite propuneri pe care fata mea i le-a refuzat. Fata mea nu s-a dus la nicio garsonieră, la niciun apartament. Nu există așa ceva", a spus Mihaela Ghibirdic, mama tinerei însărcinate, ucisă de patron, pentru  Antena 3 CNN.

Mama vânzătoarei spune că bărbatul era îndrăgostit de fiica sa

Întrebată de ce crede că s-a întâmplat această crimă, mama tinerei ucise de patron a spus: "Din gelozie".

Atunci când a fost întrebată dacă bărbatul ar fi fost îndrăgostit de fiica sa, femeie a spus că da, acesta și-ar fi dorit să fie împreună cu vânzătoarea.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost ridicat de familie în această dimineață și urmează să fie depus la o biserică, acolo unde va rămâne până marți, iar ulterior urmează să aibă loc înmormântarea. Reamintim că în urmă cu patru zile, un bărbat de 72 de ani a omorât o tânără însărcinată în 4 luni, care era angajată la firma fiicei sale. Se pare că  bărbatul s-a certat cu aceasta și a înjunghiat-o.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel