Răsturnare de situație în cazul morții lui Prigojin. Putin spune că au fost găsite fragmente de grenade în corpurile celor uciși

Foto: Captură video Youtube DW
Foto: Captură video Youtube DW

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, spune că au fost găsite fragmente de grenade în corpurile celor uciși în avionul lui Evgheni Prigojin.

Fragmente de grenade au fost găsite în cadavrele celor decedați în urma prăbușirii avionului în care se afla omul de afaceri Evgheni Prigojin, a declarat Vladimir Putin, scrie Interfax. Totuși, președintele rus spune că nu a existat nicio influență externă asupra avionului.

"Știu, cu siguranță, întrebarea rămâne în aer cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu șeful Wagner. Știm despre prăbușirea avionului. Șeful Comitetului de anchetă mi-a raportat acest lucru, chiar zilele trecute: fragmente de grenade de mână au fost găsite în cadavrele celor decedați în accidentul aviatic. Nu a existat nicio influență externă asupra avionului, acesta este un fapt deja stabilit, rezultatul unei examinări efectuate de anchetatorii Comitetului Federației Ruse", a spus Putin la o întâlnire a Clubului internațional Valdai.

VEZI ȘI: Averea uriașă pe care o va moșteni fiul lui Evgheni Prigojin. Wagner va avea un nou șef

Putin: În biroul Grupului Wagner din Sankt Petersburg FSB a găsit 5 kg de cocaină

Ancheta în cazul morții lui Prigojin nu a fost finalizată, a continuat președintele rus. În plus, Vladimir Putin a insinuat că există posibilitatea ca cei aflați în avionul lui Prigojin să fi fost sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, Potrivit lui, în biroul Wagner din Sankt Petersburg au fost găsite 5 kilograme de cocaină.

"Da, din păcate, nu a fost efectuată nicio examinare pentru prezența alcoolului sau a drogurilor în sânge. Deși știm că în biroul Grupului Wagner din Sankt Petersburg, FSB a descoperit nu doar 10 miliarde în numerar, ci și cinci kilograme de cocaină. Dar, repet din nou, după părerea mea, ar fi trebuit să se facă o astfel de examinare, dar nu a fost efectuată", a spus Vladimir Putin.

VEZI ȘI: Glumă virală despre Vladimir Putin. "Am sunat familia lui Prigojin... avionul nu decolase încă"

El a adăugat că informațiile pe care le-a raportat sunt un fapt stabilit de anchetă. Reamintim că pe 23 august, un avion Embraer Legacy s-a prăbușit în apropierea satului Kuzhenkino din regiunea Tver. Evghenii Prigojin, șeful Wagner, a fost printre cei găsiți decedați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel