Război în Ucraina. Mesaj RO-ALERT în Tulcea şi în mai multe comune din judeţ: Pericol, cad obiecte din spațiul aerian. Rămâneți la adăpost

Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik

În contextul războiului declanşat de Rusia împotriva Ucrainei, municipiul și 16 comune din judeţul Tulcea au primit în noaptea de sâmbătă spre duminică un nou mesaj RO-ALERT de avertizare despre posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian.

Potrivit unei informări transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, structurile cu rol de apărare a teritoriului României şi al NATO au identificat posibile atacuri asupra unor obiective din Ucraina, în zona de frontieră cu statul român.

În mesaj, tulcenii au fost avertizaţi cu privire la posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian şi li se recomandă ca în următoarele 90 de minute să ia măsuri de protecţie şi adăpostire dacă situaţia o impune.

Potrivit ISU, în urma mesajului RO-ALERT, la dispeceratul instituţiei nu s-a primit niciun apel prin care să se sesizeze căderea unor obiecte pe teritoriul României, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel