Kremlinul și-a anunțat disponibilitatea de a trimite o delegație la Minsk pentru negocieri cu Ucraina.
Vezi ce s-a întâmplat până la această oră aici: Trupele rusești au intrat în Kiev. Update: UE pregăteşte blocarea activelor deţinute de Putin - Video / Live text
Informațiile live continuă AICI:
Update 34:
SUA vor oferi „asistență suplimentară de securitate” Ucrainei, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby.
„Suntem foarte activ implicați în aceste eforturi, pentru a-i ajuta să se apere mai bine prin asistență letală și neletală”, a spus Kirby în timpul unei conferințe de presă la Pentagon.
El a adăugat că nu a detaliat fiecare transport de ajutor către Ucraina pe care SUA le-au făcut din cauza situației de securitate.
UPDATE 33:
Armata rusă susține că a intrat în orașul ucrainean Melitopol.
„În seara zilei de 25 februarie, după debarcarea unui atac amfibiu în zona așezării Azov (Ucraina), unitățile ruse au mărșăluit și, fără a întâmpina rezistență, au intrat în Melitopol”, a spus Ministerul rus al Apărării, potrivit Interfax.
Melitopol este un oraș din sudul regiunii Zaporojie, la 50 km de Marea Azov. Acesta este al doilea oraș ca mărime din regiune, populația este de aproximativ 150 de mii de oameni.
UPDATE 32:
Departamentul de Stat al SUA a respins oferta președintelui rus Vladimir Putin de a discuta cu Ucraina la Minsk, spunând că aceasta „nu e o diplomație reală”, potrivit CNN.
Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Ned Price, a spus că diplomația nu poate avea loc „cu armele ațintite”.
Pentru ca discuțiile să aibă loc, acțiunea militară rusă în Ucraina trebuie înceteze și forțele ruse trebuie retrase, a spus el. Price a adăugat că SUA nu au văzut până acum niciun indiciu că Putin ar fi dispus să dea șanse diplomației.
„Nu cred că este nevoie de un mare analist geopolitic pentru a ști că o ofertă de diplomație în timp ce plouați bombe, obuze, în timp ce tancurile voastre avansează spre o capitală de 2,9 milioane de oameni pe care forțele voastre le înconjoară, faceți cereri de demilitarizare, faceți cereri pentru o politică externă fundamental neutră, în esență eliminând securitatea pe care ar trebui să o aibă Kievul, nu acesta este contextul în care diplomația poate reuși”, a adăugat el.
UPDATE 31:
Joe Biden a spus că el și aliații NATO au discutat „angajamentul nostru comun față de apărarea colectivă și securitatea transatlantică” atunci când s-au vineri după-amiază, transmite CNN.
„În timp ce președintele Putin amenință însăși bazele păcii și securității internaționale, NATO demonstrează încă o dată că este pentru libertate și democrație”, a spus președintele într-o declarație.
Biden a promis din nou că SUA vor apăra teritoriul NATO.
„Ni s-au alăturat astăzi partenerii noștri apropiați Suedia, Finlanda și Uniunea Europeană”, se arată în declarație. „Președintele Putin a eșuat în obiectivul său de a împărți Occidentul. NATO este la fel de unită și hotărâtă ca niciodată, iar NATO va ține ușa deschisă către acele state europene care împărtășesc valorile noastre și care într-o zi ar putea căuta să se alăture Alianței noastre.”
UPDATE 30:
BBC transmite că sunt noi lovituri de rachete, incendii și clădiri afectate în Kiev. În capitala Ucrainei s-ar fi auzit noi explozii. Pe rețelele de socializare ar fi apărut primele filmări cu noile atacuri.
Update 29:
Organizația "Medicii fără frontiere" și-a întrerupt activitatea în Ucraina. Organizația medicală de caritate este adesea printre ultimele care au rămas în zonele de război, dar reprezentanții organizației susțin că au fost forțați să-și oprească operațiunile din cauza escaladării conflictului, transmite BBC.
We are deeply worried about the consequences of the conflict for Ukrainian people and communities.
— MSF International (@MSF) February 25, 2022
MSF teams in #Ukraine are seeing on the roads that tens of thousands of people are frightened and on the move. (1/9)
UPDATE 28:
Volodimir Zelesnki le-a mulțumit oamenilor din Georgia pentru susținere. În această țară au loc proteste masive împotriva războiului din Ucraina.
"Incredibilul popor al Georgiei înțelege că prietenii trebuie susținuți! Suntem recunoscători tuturor din Tbilisi și alte orașe care au venit în sprijinul Ucrainei și împotriva războiului.", a scris Zelenski pe pagina sa de Twitter.
Incredible Georgian people who understand that friends must be supported! ???????????????? Grateful to everyone in Tbilisi and other cities who came out in support of Ukraine and against the war. Indeed, there are times when citizens are not the Government, but better the Government.
— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) February 25, 2022
Update 27:
Ministerul Apărării de la Kiev a precizat că centrala electrică din Kiev funcționează normal și că nu a fost distrusă, infirmând astfel informațiile realatate de mai multe agenții de presă potrivit cărora o parte a orașului ar fi rămas fără curent. Ministerul confirmă însă că mai devreme au fost cinci explozii în zona centralei.
"Centrul pentru Comunicații Strategice și Securitate Informațională informează: Atenție, fals: armata rusă a distrus ТЕЦ-6 la Kiev‼️ De fapt, ТЕЦ-6 funcționează normal, a confirmat Serviciul de Stat de Urgență. Anterior, 5 explozii au avut loc în apropierea ТЕЦ-6.", transmite Ministerul Apărării al Ucrainei.
Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки інформує ✅
— Defence of Ukraine (@DefenceU) February 25, 2022
‼️Обережно, фейк: російська армія знищила ТЕЦ у Києві‼️
Насправді ТЕЦ-6 працює у звичайному режимі, підтвердили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.
Раніше біля київської ТЕЦ сталося 5 вибухів.
UPDATE 26:
Forțele armate ale Rusiei au distrus una dintre centralele termice de la Kiev, a declarat vineri seară primarul Vitali Klitschko, transmite The Moscow Times.
Autoritățile de la Kiev i-au avertizat pe locuitorii orașului cu privire la un atac aerian rusesc iminent și i-au îndemnat pe cetățeni să meargă la adăposturile subterane și la stațiile de metrou pentru a se proteja.
Klitschko a spus că situația este „foarte amenințătoare” și a avertizat că „noaptea, dimineața devreme, va fi foarte grea”.
UPDATE 25:
La Kiev s-ar fi auzit focuri de armă și mai multe explozii.
Agenția de presă Reuters a declarat că s-au auzit explozii cauzate de arme de artilerie, dar și focuri de armă, în districtele de vest ale capitalei.
Explosions in #Kyiv. Troyeshchina. pic.twitter.com/K20R0wPso2
— NEXTA (@nexta_tv) February 25, 2022
UPDATE 24:
Polonia a trimis un convoi cu muniție în Ucraina, potrivit ministrului Apărării din această țară, Mariusz Błaszczak, informează Mediafax.
Este primul transport de ajutor militar recunoscut public către Ucraina de la începutul invaziei rusești, conform CNN.
"Un convoi cu muniție pe care îl donăm Ucrainei a ajuns deja la vecinii noștri. Suntem alături de ucraineni și ne arătăm solidaritatea față de agresiunea rusă", a scris Mariusz Błaszczak într-un tweet.
Tweet-ul nu descre nici tipul de muniție pe care Polonia a trimis-o ucrainenilor, nici cantitatea.
UPDATE 23:
Un avion militar ucrainean cu 14 persoane la bord s-a prăbușit joi la sud de Kiev, a anunțat serviciul de urgență, transmite The Moscow Times.
Serviciul a spus că „încă se determină câți oameni au murit”. Incidentul s-a petrecut la aproximativ 20 de kilometri (12 mile) sud de Kiev, pe fondul rapoartelor că mai multe locați din jurul orașului ar fi fost atacate.
UPDATE 22:
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat vineri că a vorbit cu președintele american Joe Biden despre ajutorul militar și sancțiunile SUA împotriva Rusiei, în timp ce țara sa se confruntă cu o invazie rusă.
„Întărirea sancțiunilor, asistența concretă în apărare și o coaliție anti-război tocmai au fost discutate”, a scris Zelenski pe Twitter, adăugând că Ucraina este „recunoscătoare” pentru sprijinul „puternic” american.
Strengthening sanctions, concrete defense assistance and an anti-war coalition have just been discussed with @POTUS. Grateful to ???????? for the strong support to ????????!
— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) February 25, 2022
UPDATE 21:
Regatul Unit a anunțat sancțiuni atât împotriva lui Vladimir Putin, cât și împotriva ministrului rus de externe Serghei Lavrov, transmite The Moscow Times.
Un purtător de cuvânt a spus că guvernul Regatului Unit va introduce măsurile „iminent, pe lângă pachetul de sancțiuni anunțat ieri de Regatul Unit. Joi, Marea Britanie a anunțat sancțiuni ample împotriva băncilor ruse și a companiei aeriene Aeroflot.
Update 20:
Imagini live din Kiev.
UPDATE 19:
Alianţa Nord-Atlantică cere Rusiei, cu ocazia reuniunii liderilor statelor membre, să oprească "imediat" operaţiunea militară în Ucraina, "cea mai gravă ameninţare de securitate din ultimele decenii", şi anunţă continuarea acţiunilor de consolidare a apărării flancului estic.
"Ne-am reunit astăzi pentru a discuta despre cea mai gravă ameninţare de securitate în spaţiul euro-atlantic din ultimele decenii. Condamnăm în cei mai puternici termeni posibili invazia de amploare a Rusiei în Ucraina, facilitată de Belarus. Cerem Rusiei să înceteze imediat atacul militar, să îşi retragă toate forţele din Ucraina şi să se întoarcă de pe calea agresiunii", arată Declaraţia liderilor statelor NATO, vizualizată de Mediafax.
NATO consideră că Rusia poartă "întreaga responsabilitate pentru acest conflict", deoarece a "respins calea diplomaţiei".
"În contextul acţiunilor Rusiei, vom produce toate consecinţele necesare pentru postura NATO în sensul descurajării militare şi apărării. Aliaţii au avut astăzi consultări în virtutea Articolului 4 al Tratatului de la Washington. Vom continua să luăm măsurile şi deciziile necesare pentru garantarea securităţii şi apărării tuturor statelor membre. Am desfăşurat forţe terestre şi aeriene defensive în partea de est a Alianţei, precum şi capabilităţi maritime. Am activat planurile NATO de apărare pentru a fi pregătiţi să răspundem la o serie de urgenţe şi pentru a securiza teritoriul Alianţei, inclusiv prin implicarea forţelor de reacţie. Acum, efectuăm transferuri suplimentare de forţe semnificative spre partea de est a Alianţei. (...) Măsurile noastre rămân preventive, proporţionate şi nu au rolul de a genera tensiuni. Angajamentul nostru faţă de Articolul 5 al Tratatului de la Washington rămâne ferm. Suntem uniţi în protejarea şi apărarea tuturor statelor membre. Libertatea va câştiga întotdeauna în faţa opresiunii", subliniază Alianţa Nord-Atlantică.
UPDATE 18:
Orașul Odesa ar fi atacat din nou cu rachete. Sistemul antiaerian al orașului ar fi deschis focul, potrivit Nexta.
Shootings and explosions in #Odessa. pic.twitter.com/H7TXAijdaZ
— NEXTA (@nexta_tv) February 25, 2022
UPDATE 17:
Ministrul adjunct al Apărării al Ucrainei, Hannah Malar, a făcut noi precizări.
"Pe parcursul a două zile de luptă, unitățile și unitățile Forțelor Armate ale Ucrainei au forțat în mod repetat inamicul să-și schimbe obiectivele strategice. Încercând să încerce gruparea de forțe unite, adversarul a pierdut rapid inițiativa la nord de Harkov și a fost oprit în promovarea sa la sud în regiunea Herson.
Un mediu care a împiedicat inamicul să dezvolte un atac în direcțiile propuse l-a forțat să facă ajustări în planurile sale. Destul de repede, adversarul a redirecționat eforturile principale în altă direcție și s-a concentrat pe capitala Ucrainei Kiev dar inițiativa planificată nu a fost realizată. Prin urmare, realizarea următorului obiectiv s-a dovedit a fi imposibilă pentru ei. Probabil că în data viitoare inamicul va încerca să-și realizeze intențiile prin găsirea altor modalități de implementare sau prin schimbarea scopului invaziei.
Forțele Armate ale Ucrainei continuă lupta, provocând pierderi inamicului, forțându-l să-și abandoneze intențiile. După cum a spus generalul locotenent Valeri Zalujni, comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei: „această țară este pe umerii noștri”.", a scris Hannah Malar pe contul său de Facebook.
UPDATE 16:
Peste 50.000 de persoane au fugit din Ucraina de la începutul invaziei ruse, a declarat vineri șeful ONU pentru refugiați.
„Peste 50.000 de refugiați ucraineni au fugit din țara lor în mai puțin de 48 de ore, cei mai mulți în Polonia și Moldova”, a spus Filippo Grandi într-un tweet, avertizând că „mulți alții se îndreaptă spre granițe.”, scrie The Moscow Times.
UPDATE 15:
O mare parte din atenția azi a fost pusă pe capitala Ucrainei, Kiev, dar există lupte în alte câteva regiuni ale țării, scrie BBC.
Pe rețelele de socializare există rapoarte despre cel puțin o explozie mare în cel de-al doilea oraș al Ucrainei, Harkiv, care se află în apropierea graniței cu Rusia. Anterior, locuitorilor de acolo li s-a spus să meargă imediat la o stație de metrou din apropiere, unde să se ascundă de bombardamente.
Potrivit președintelui ucrainean Zelenski, au avut loc lupte grele și în orașul Cernihiv, din nordul orașului, care se află între granița cu Belarus și Kiev, și în Melitopol, în sud-estul țării.
UPDATE 14:
Volodimir Zelenski, mesaj din Kiev: Suntem AICI! Apărăm Ucraina - VIDEO
UPDATE 13:
Sirenele antiaeriene continuă să răsune la Kiev. În ultimele ore, Administrația de stat a orașului Kiev a lansat mai multe altfel de alerte.
"Începând cu ora 18:30, la Kiev a fost anunțată o altă alertă aeriană! Solicităm tuturor să se mute de urgență la cel mai apropiat adăpost!
Vă reamintim că stațiile terestre „Dnipro”, „Hydropark”, „Livoberezhna”, „Darnytsia”, „Chernihivska”, „Lisova” nu funcționează în timpul semnalului „Air Alarm”.
Nu sunt sigure pentru adăpostirea și transportul pasagerilor. Vă încurajăm să vă mutați în alte adăposturi sau stații de metrou. Urmăriți informațiile oficiale și păstrați-vă calmul.", se arat[ ]n ultimul avertisment postat pe pagina de Facebook a Administrației de stat a orașului Kiev.
UPDATE 12:
Eventuala admitere a Finlandei sau Suediei în Alianţa Nord-Atlantică ar genera "consecinţe militare şi politice grave", a avertizat vineri după-amiază Administraţia Vladimir Putin, transmite Mediafax, citând BBC News.
Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe de la Moscova a afirmat că, în cazul în care Suedia sau Finlanda vor încerca să adere la Alianţa Nord-Atlantică, acest lucru "va genera consecinţe militare şi politice grave, care ar necesita ca Rusia să adopte măsuri de reciprocitate".
"Noi considerăm angajamentul Guvernului Finlandei în sensul unei politici de nealiniere militară ca fiind un factor important în garantarea securităţii şi stabilităţii în nordul Europei", a subliniat Maria Zaharova.
Finlanda cooperează cu Alianţa Nord-Atlantică în anumite structuri de securitate, dar premierul Sanna Marin a afirmat luna trecută că este "foarte improbabilă" depunerea unei cereri de aderare la NATO în timpul mandatului său.
Rusia se opune vehement extinderii NATO spre est şi cere garanţii de securitate din partea Statelor Unite şi Alianţei Nord-Atlantice. Înainte de a lansa atacul militar împotriva Ucrainei, Administraţia Vladimir Putin ceruse garanţii că această ţară nu va adera la NATO. Ucraina a refuzat să se conformeze solicitării de a nu încerca să adere la NATO, iar Administraţia Nord-Atlantică a semnalat că orice stat este liber să decidă aranjamentele în materie de securitate, subliniind însă că în acest moment nu există niciun plan de admitere a Ucrainei.
Update 11:
Organizatorii Eurovision au anunțat că Rusia nu va putea participa în anul 2022.
UPDATE 10:
Ministerul Sănătății al Lituaniei, în legătură cu situația din Ucraina, a anunțat că oprește eliberarea permiselor de intrare în țară pentru cetățenii ruși, transmite Interfax.
„Aceasta înseamnă că străinii (...) nu vor mai putea veni în Lituania pentru a primi servicii de îngrijire a sănătăţii – pentru teste de diagnostic, pentru tratament intern sau chirurgical, precum şi pentru a primi servicii de reabilitare medicală”, a precizat ministerul.
Permisele nu vor fi eliberate nici în cazurile în care cetățenii Federației Ruse doresc să vină să își îngrijească rudele apropiate care locuiesc în Lituania.
UPDATE 9:
Consiliul Europei a decis suspendarea apartenenţei Rusiei la structuri ale organizaţiei, din cauza războiului declanşat împotriva Ucrainei, scrie Mediafax.
În conformitate cu Statutul Consiliului Europei, Comitetul de Miniştri a decis astăzi suspendarea Federaţiei Ruse din drepturile de reprezentare în Comitetul de Miniştri şi în Adunarea Parlamentară, cu efect imediat, ca urmare a atacului armat comis de Federaţia Rusă asupra Ucrainei. Decizia adoptată astăzi înseamnă că Rusia rămâne membră a Consiliului Europei şi parte în convenţiile relevante ale Consiliului Europei, inclusiv în Convenţia Europeană a Drepturilor Omului", anunţă organizaţia, conform unui comunicat postat pe site-ul propriu şi vizualizat de Mediafax.
"Judecătorul ales la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) din partea Federaţiei Ruse rămâne, de asemenea, membru al instanţei, iar sesizările împotriva Federaţiei Ruse vor continua să fie examinate şi vor fi decizii ale instanţei. Suspendarea nu este o măsură finală, ci temporară, lăsând deschise canale de comunicare", precizează Consiliul Europei (CoE).
UPDATE 8:
Vladimir Putin a făcut din nou mai multe declarații controversate despre războiul din Ucraina. El a făcut apel către armata Ucrainei să preia puterea în propriile mâini.
VEZI AICI: Putin face apel către armata Ucrainei să preia puterea în propriile mâini
UPDATE 7:
Ucraina a propus ca negocierea cu Rusia să aibă loc la Varșovia, transmite Antena 3.
UPDATE 6:
Ministerul Apărării ucrainean a afirmat vineri că peste 1.000 de soldați ruși au fost uciși până acum în conflictul din Ucraina, transmite Reuters.
”Rusia nu a suferit atât de multe pierderi umane în timpul luptelor în niciunul dintre conflictele armate de la începerea lor”, a adăugat ministerul.
Trupe ucrainene s-au deplasat în Kiev cu echipament militar greu pentru a apară capitală Ucrainei. ”Orașul este în modul apărare”, a declarat primarul Kievului, Vitali Kliciko.
”Situația este dificilă, dar credem în forțele noastre armate și le susținem”, a adăugat acesta.
Armata ucraineană a transferat numeroase vehicule blindate în jurul Kievul şi în interiorul oraşului, în condiţiile în care trupele ruse se apropie de capitală, a anunţat vineri după-amiază și Ministerul ucrainean de Interne, citat de BBC News.
UPDATE 5:
Antena 3 transmite că sediul serviciilor secrete dintr-un oraș din Ucraina a luat foc. Deocamdată nu se știe despre ce oraș este vorba.
UPDATE 4:
Radio Svaboda din Ucraina a publicat imagini cu oameni care își fac singuri cocktail-uri moltov pentru a se apăra de armata rusă.
Ukrainians preparing Molotov cocktails to be thrown at Russian military vehicles.#Ukraine pic.twitter.com/ekkLQ2YId7
— Ukraine Updates (@WW3updated) February 25, 2022
UPDATE 3:
Adjunctul ministrului apărării al Ucrainei Anna Malariar a vorbit despre ultimul bilanț al pierderilor suferite de armata rusă. Ministerul a estimat că până la 80 de tancuri, peste 500 de alte vehicule militare, zece avioane militare și șapte elicoptere au fost distruse. Totodată, armata rusa a „pierdut” 2.800 de soldați.
"De la începutul invaziei deschise pe scară largă a Federației Ruse pe teritoriul Ucrainei, trupele țării invadatoare au suferit următoarele pierderi de la ora 15:00: Până la 80 de tancuri, aproximativ 516 mașini blindate, 10 avioane, 7 elicoptere. Militari ruși: 2800. Noi suntem puternici! Victoria va fi a noastră!",a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.
UPDATE 2:
Armata rusă a raportat capturarea unui aerodrom din suburbiile Kievului și pierderea a peste 200 de oameni de partea ucraineană. Aceștia se laudă că i-au omorât.
"În timpul cuceririi aerodromului, peste 200 de naționaliști din unitățile speciale ale Ucrainei au fost uciși. Nu există pierderi în forțele armate ruse.", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konașenkov, potrivit Interfax.
UPDATE 1:
Rusia a primit o notă de la Ucraina privind ruperea relaţiilor diplomatice, a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova.
„Ieri am primit o notă de la Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei cu o notificare despre ruperea relațiilor diplomatice cu țara noastră. Aceasta nu este alegerea noastră, după cum înțelegeți, ruperea relațiilor diplomatice este rezultatul unei politici rusofobe deliberate a autorităților de la Kiev din 2014”, a declarat Zakharova vineri.
Știrea inițială:
Rusia este gata să-și trimită delegația la Minsk pentru discuții cu Ucraina, a declarat reporterilor Dmitri Peskov, secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, scrie Interfax.
„După cum știți, astăzi președintele Ucrainei Zelenski și-a anunțat disponibilitatea de a discuta despre statutul neutru al Ucrainei. Inițial, președintele rus Vladimir Putin a spus că scopul operațiunii militare este de a ajuta Donețk și Lugansk, inclusiv prin demilitarizarea și denazificarea Ucrainei. Și aceasta, de fapt, este o componentă integrantă a statutului neutru.", a spus Peskov.
„În acest context, ca răspuns la propunerea lui Zelensky, Vladimir Putin este gata să trimită o delegație rusă la Minsk la nivelul reprezentanților Ministerului Apărării, Ministerului Afacerilor Externe și ai administrației prezidențiale pentru negocieri cu delegația ucraineană”. a spus secretarul de presă prezidențial.
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a cerut vineri omologului său rus Vladimir Putin să se aşeze la masa negocierilor pentru a opri operaţiunea militară lansată joi de Rusia asupra Ucrainei, liderul de la Kiev cerându-le în acelaşi timp cetăţenilor europeni care au pregătire militară în confruntări armate să vină să lupte în Ucraina, relatează agenţiile EFE şi AFP, conform Agerpres.
"Vreau să mă adresez încă o dată preşedintelui Rusiei. Pe tot teritoriul Ucrainei sunt lupte. Să ne aşezăm la masa negocierilor pentru a opri moartea fiinţelor omeneşti.", a spus Zelenski într-un mesaj televizat, în timp ce armata rusă a ajuns până la Kiev.
În acelaşi timp însă, preşedintele ucrainean i-a invitat pe cetăţenii europeni care au experienţă de luptă să vină în Ucraina pentru a contribui la respingerea invaziei ruse.
"Dacă aveţi experienţă de luptă (...), puteţi veni în ţara noastră pentru a apăra Europa.", a îndemnat Zelenski.
Preşedintele rus Vladimir Putin, care a declarat că a ordonat ofensiva militară contra Ucrainei pentru a denazifica această ţară, se comportă precum naziştii, a reacţionat vineri Peter Stano, purtătorul de cuvânt principal al şefului diplomaţiei europene, Josep Borrell. Vezi mai mult AICI.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu