EXCLUSIV  Războiul aparențelor în Coaliție s-a încheiat. Când vor fi organizare alegerile prezidențiale? Analiza săptămânii la Miercurea Neagră

Diana Tache, Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac vă așteaptă la Miercurea Neagră, pe 3 iunie, de la ora 12:00 pe DC News, DC News TV și ȘtiriDiaspora.
 

Miercuri, 3 iulie 2024, jurnalista Diana Tache, Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, și jurnalistul Bogdan Chirieac vă așteaptă la o nouă ediție a emisiunii „Miercurea Neagră“.

Principalele teme de dezbatere în ediția din această săptămână sunt:

1. Războiul aparențelor în Coaliție s-a încheiat, stabilitatea a înfrânt. Când vor fi organizare alegerile prezidențiale ?

2. Parchetul General a început urmărirea penală împotriva lui Dan Vîlceanu pentru că l-a mușcat pe Florin Roman. Cu această ocazie, am aflat că în certificatul lui Roman scrie că a avut nevoie de 4-5 zile de spitalizare (nu îngrijiri medicale, spitalizare).

3. Florin Cîțu revine. Fostul președinte al PNL a declarat marți că PNL trebuie să rupă coaliția cu PSD și să refacă alianța cu USR. La celălalt capăt, Lasconi i-a cerut public lui Nicolae Ciucă ca PNL să o susțină pe ea pentru prezidențiale.

4. Marea reformă a aparatului bugetar, anunțată vara trecută de Boloș (eliminarea posturilor de conducere în agențiile cu angajați puțini, eliminarea unor sporuri necuvenite, reorganizări interne pentru eliminarea posturilor dublate și a sinecurilor) arată, în realitate, cu totul altfel. Crește numărul bugetarilor și le cresc și salariile. Exemplu: ANRM (Agenția Națională pentru Resurse Minerale) tocmai ce a fost reorganizată, i s-a schimbat denumirea, numărul angajaților crește de la 120 la 250, iar salariul directorului de la 2.000 de euro la 12.000 de euro.

Emisiunea va fi transmisă pe DC News, ȘtiriDiaspora și DC News TV, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale DC News, miercuri, 3 iulie, de la ora 12:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel