Războiul frumuseții: Rusia și Ucraina se luptă pentru titlul de Miss Univers 2023

Sursa foto Twitter Miss Univers
Sursa foto Twitter Miss Univers

Ucraina și Rusia au dus o adevărată luptă și pe scena Miss Univers.

Concursul de costume Miss Universe din acest an a văzut concurenții reprezentându-și culturile cu rochiile lor. Concursul a avut loc miercuri, 11 ianuarie, la New Orleans, SUA, iar concurenții din Ucraina și Rusia au avut piese declarative de arătat, scrie Dailyo.

Iată-le pe Miss Rusia, Anna Linnikova, și Miss Ucraina, Viktoriia Apanasenko, în costumele lor naționale:

Alegerea costumelor este foarte grăitoare.

Miss Rusia, Anna Linnikova, spune că tema ei pentru costumul național este Imperiul Rus.

Ea a purtat o rochie mini, încorporată cu perle și pietre semiprețioase, completată cu o pelerină de catifea roșie, cu mâneci balon și o coroană din epoca Imperiului Rus. Rochia a fost realizată cu ajutorul Muzeului de Stat Ermitaj, din Sankt Petersburg, Rusia.

Cât despre Miss Ucraina, Viktoriia Apanasenko, ea l-a reprezentat pe Arhanghelul Mihail din poveștile creștine, care este considerat a fi ”Războinicul luminii” care învinge răul. Apanasenko a afirmat că războiul din Ucraina inspirat-o pentru alegerea acestui costum.

Costumațiile celor două frumuseți slave nu au rămas trecute cu vederea de către internauți. Miss Rusia a devenit rapid Miss Genocid, în timp ce alții s-au întrebat de ce Rusiei i s-a permis chiar să participe la concurs.

În timp ce Ucraina și Rusia au devenit cu siguranță punctele de discuție ale concursului de frumusețe, au existat și alte concurente care au adus dramatismul cu costumele și rochiile lor de seară.

MISS INDIA

Miss Marea Britanie, Noky Simbani, i-a adus un omagiu regretatei Regine Elisabeta a II-a cu rochia ei de bal din platină, cu pelerină și coroană.

MISS SUA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel