Răzvan a fost găsit. Ministerul Afacerilor Interne: Este bine, nu a fost victima vreunei infracțiuni

Foto Pexels
Foto Pexels

Un copil în vârstă de 12 ani s-a rătăcit.

„Rugăm share! Ajută-ne să-l găsim pe Răzvan!

Marți, 4 ianuarie 2022, în jurul orei 14.30, în București, sector 5, zona Șoseaua Alexandria, LINTE RĂZVAN ȘTEFAN s-a rătăcit.

Are 12 ani, nu cunoaște zona, iar la momentul dispariției era îmbrăcat cu o geacă maro, pantalon negru de trening, ghete negre, iar pe cap purta un fes galben.

Are 1,50 m înălțime și 35 de kilograme”, precizează Ministerul Afacerilor Interne pe contul de Facebook.

Cei care pot oferi informații sunt rugați să anunțe prin apel 112 sau cea mai apropiată secție de poliție.

UPDATE: Răzvan a fost găsit. „Este bine, într-o condiție fizică bună, nu a fost victima vreunei infracțiuni. La acest moment este împreună cu familia și polițiști ai Serviciului Investigații Criminale Sector 5. Mulțumim tuturor pentru implicare! Celor care au distribuit fotografia băiatului, voluntarilor, polițiștilor, jandarmilor și pompierilor care s-au alăturat în căutare, tuturor celor care cu fapta și cu gândul bun au contribuit la găsirea lui Răzvan. Mulțumim!”, a transmis, marți seară, Ministerul Afacerilor Interne.

Iată imaginea cu Răzvan publicată pe Facebook de Ministerul Afacerilor Interne:

Citește și: Un copil de 12 ani grav bolnav a primit o nouă șansă la viață, la Oradea

Un copil de 12 ani cu edem laringian masiv, o afecțiune rară pentru un copil, a primit o nouă șansă la viață, la Unitatea de Primiri Urgențe Oradea.

Potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, ajunul anului nou a adus pentru un copil de 12 ani, pentru familia acestuia și pentru medicii, asistenții și întregul personal auxiliar din cadrul UPU Oradea momente tensionate, de mare cumpănă. Practic, o luptă contracronometru cu viața.

În data 31 decembrie 2021, copilul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe Oradea, inițial cu insuficiență respiratorie acută.

În urma evaluării bronhoscopice, s-a evidențiat un diagnostic crunt, edem laringian masiv, afecțiune rară pentru un pacient cu o asemenea vârstă fragedă.

În aceste situații, intervenția întârziată poate conduce la intrarea pacientului în stop cardio respirator, ca urmare a blocării căilor respiratorii.

„Fiind vorba de un caz extrem de dificil, complex și de noutate, din punct de vedere medical, o echipă completă formată din 4 medici, Dr. Avram Anișoara - medic primar pediatru - Spitalul Municipal Oradea, Dr. Ciprian Venter - medic primar ORL Spitalul Județean de Urgență Oradea, Dr. Codruța Miclau - Medic Primar ATI Spital Clinic Județean Oradea și Dr. Alin Suciu -Medic specialist medicină de urgență, pmneumolog-bronholog -UPU -SMURD Spital Clinic Județean de Urgență Oradea au intervenit rapid în scopul salvării băiețelului. Bine-nțeles alături de medici, o echipă formată din asistenți, infirmieri, brancardieri a fost în sprijin, totul pentru a ajuta la salvarea micuțului pacient”, indică sursa citată.

După intervenția chirurgicală suferită, o traheostomie și mai apoi după înlăturarea edemului, băiețelul în vârstă de 12 ani este acum în afara oricărui pericol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel