Răzvan Simion, detalii de la începutul relației cu Daliana: Era s-o scap în Bosfor

Foto: Instagram @daliana.raducan
Foto: Instagram @daliana.raducan

Răzvan Simion și Daliana Răducan au vorbit pentru prima dată despre povestea lor de dragoste. 

Anul trecut, la început de septembrie, Răzvan Simion și Daliana Răducan au fost surprinși împreună, la Istanbul. Pare-se că acea vacanță "a marcat începutul relației". Și potrivit celor spuse de ei, începutul relației a fost unul plin de pasiune.

"Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre.", a declarat Răzvan Simion, în cadrul unui interviu acordat alături de Daliana Răducan pentru VIVA!

Întrebați cum s-au cunoscut, cei doi au dezvăluit că "arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie, care în timp s-a transformat în dragoste." "Au fost emoții, sentimente, atingeri, ezitări pe care le-aș descrie simplu – MAGNETISM."

Despre prima lor întâlnire, Daliana Răducan a spus că "pentru mine a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos."

Daliana Răducan nu este străină de televiziune. Aceasta a făcut parte din echipa "Visuri la cheie", emisiunea de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior. De câțiva ani, ea lucrează pe cont propriu.

Anterior, Răzvan Simion a format un cuplu cu Lidia Buble

 

Amintim că anterior, Răzvan Simion a format un cuplu cu Lidia Buble, timp de cinci ani. La mai bine de un an de la despărțirea celor doi, cântăreața Jo, pe numele ei real Ioana Anuța, a vorbit despre relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Potrivit declarațiilor lui Jo, Lidia Buble și Răzvan Simion se înțeleg acum mai bine decât în perioada în care formau un cuplu.

'Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori. Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva. Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă', declara și Lidia Buble. 

De altfel, și Lidia Buble iubește din nou! CITEȘTE ȘI: Lidia Buble, primele declarații despre relația cu actorul Harlys Becerra. 'Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap'

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel