Rețetă fursecuri piersici. Desert delicios pentru o sâmbătă în familie

Dacă nu știți ce să preparați sâmbătă pentru cei dragi, venim noi cu o idee: fursecuri piersici, un desert delicios.

Pentru aluat: 150 ml ulei, 150 g zahar, 150 ml apa calduta, 2 oua, 500 g faina, amoniac sau praf de copt stins cu otet, zahar vanilat, un praf de sare, esenta de vanilie.

Pentru crema: 250 g unt sau margarina, 3 linguri cacao, 2 plicuri ness fin, 150 g zahar pudra.

Pentru decor: suc de morcovi, suc de sfecla (sau coloranti alimentari), zahar, frunze verzi.

Pentru aluat:

Se mixeaza uleiul impreuna cu zaharul, zaharul vanilat, amoniacul si sarea.

Dupa ce s-a topit zaharul se pun ouale, apa calduta, esenta si apoi treptat faina. Trebuie sa obtineti un aluat omogen, care sa se poata modela cu mana.

Formati bilute de aluat si le puneti in tava cu spatiu intre ele fiindca se umfla la copt. Se coc la foc mic 15 - 20 minute. Cat sunt inca mai calde se scobeste putin miezul si se lasa apoi sa se raceasca.

[citeste si]

Crema se pregateste din margarina frecata cu zahar pudra, ness, cacao. Optional se poate adauga in crema si miez de la fursecuri. Cu aceasta crema umpleti fursecurile. In loc de crema putem sa folosim si gem. Se lipesc cate doua fursecuri, se trec prin suc de morcov si sfecla rosie, apoi prin zahar, scrie Retetegg.blogspot.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel