REȚETĂ POST. Conopidă cu măsline, mod rapid de preparare

Pentru zilele de post, prepară această delicioasă mâncare de conopidă cu măsline.

Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru mâncarea de conopidă cu măsline:

1 conopidă

100 ml ulei

sare

piper

100 g pesmet

2 căței de usturoi

100 g măsline kalamata

1 lingură fulgi de ardei iute

pătrunjel

Cum se prepară mâncarea de conopidă cu măsline

Dai drumul la cuptor. Rupi buchețelele de conopidă, le speli sub un jet de apă rece și le scurgi. Le amesteci cu 50 ml ulei și le asezonezi cu sare și piper, după gust, transmite România TV. Așezi conopida într-o tavă tapetată și o dai la cuptor 15-20 de minute.

Separat, încingi 2 linguri de ulei și prăjești pesmetul 2-3 minute, apoi adaugi usturioul și dai deoparte. Pui măslinele feliate, fulgii de ardei iute și, dacă mai vrei, sare și piper, după gust. Presari pătrunjel tocat, adaugi buchetele de conopidă și servești.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel