Reacţia DeCe News, în urma sesizării Inspecţiei Judiciare de către CSM

cazanciuc ponta
cazanciuc ponta

CSM a sesizat Inspecția Judiciară privind materiale de presă în publicații online, în cazul Sorin Alexandrescu. Urmare a comunicatului CSM, care nominalizează site-ul DeCe News - alături de Antena 3 și Lumea Justiției - între publicațiile vizate de sesizare, jurnaliștii DeCe News consideră că sunt supuși unei acțiuni de intimidare și de restrângere a libertății presei, neconformă cu democrația.

Conducerea publicației DeCe News sesizează, la rândul său, autoritățile care garantează funcționarea democratică a societății românești: președinția României, reprezentată de președintele Traian Băsescu, conducerea Senatului, reprezentată de președintele Crin Antonescu, și conducerea Camerei Deputaților, reprezentată de președintele Valeriu Zgonea, guvernul României, reprezentat de premierul Victor Ponta și pe ministrul Justiției, dl. Robert Cazanciuc.

Consultându-se cu avocați, din țară și din străinătate, specializați în apărarea libertății de opinie, DeCe News își rezervă dreptul de a sesiza instituțiile europene și internaționale, în cazul în care instituțiile din țară eșuează în misiunea de a garanta libertatea presei în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel