Reacția primarului Cherecheș, după ce soacra sa a fost reținută de DNA. "Dacă soția mea m-a mințit, devin cel mai râvnit burlac al României"

Vezi în articol reacția primarului Cătălin Cherecheș, după ce soacra sa a fost reținută de DNA

"Dacă soția mea m-a mințit, mi-a spus lucruri, indiferent de motiv, în secunda doi Cherecheș devine cel mai râvnit burlac al României" spune primarul din Baia Mare, după ce soacra sa a fost reținută de procurorii DNA, fiind prinsă în flagrant în timp ce dădea mită de 50 de mii de euro judecătoarei. Edilul adaugă faptul că soacra sa poate să stea "chiar și 100 de ani în închisoare dacă a făcut ceva greșit".

Între timp și socrul primarului a fost reținut în acest dosar de mită.

"După 7 ore de audieri soacra lui Cătălin Cherecheș a fost reținută pentru 24 de ore de către procurorii DNA. Același lucru s-a întâmplat și în cazul soțului acesteia. Practic cei doi au fost ridicați din restaurantul unui mall, acolo unde cei doi ar fi înmânat nu mai puțin de 50 de mii de euro mamei judecătoarei din completul care ar fi trebuit să judece dosarul în care primarul din Baia Mare era acuzat de infracțiuni de corupție. Se pare că cei doi soți, socrii lui Cherecheș, ar fi încercat să îl scape pe acesta de pușcărie încă din luna octombrie, atunci când cei doi s-au întâlnit cu mama judecătoarei și a martorului în dosarul în care era cercetat Cherecheș. Inițial aceștia s-au oferit să-i achiziționeze o firmă pe care femeia o deținea, însă de asemenea i-au fost cerute și alte favoruri printre care acela de a fi intermediarul unei sume uriașe de bani în schimbul cărora judecătoarea ar fi trebuit să pledeze pentru o sentință mult mai blândă sau chiar achitarea lui Cherecheș. Se pare că nici soția lui Cherecheș nu era străină de cele întâmplate, asta pentru că procurorii au găsit-o în parcarea mall-ului unde a avut loc tranzacția de bani. Și e aa fost audiată, însă anchetatorii au decis ca aceasta să fie lăsată în libertate", a relatat Andreea Borboros, corespondent Antena 3 CNN.

Cătălin Cherecheș: Cu soacra nu am vorbit de când m-am însurat

Între timp, primarul din Baia Mare se declară străin de cele întâmplate. Ba mai mult decât atât, a declarat că dacă va afla că soția sa i-a ascuns acest lucru, atunci cu siguranță se va separa de ea.

"Dacă a făcut așa ceva, oricum nu a făcut-o în numele meu, să se aplice prevederile legale, cât de drastice că lucrurile acestea sunt de fapt niște cretinătăți. Cu soacra nu am vorbit de când m-am însurat", a spus Cătălin Cherecheș pentru Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: A fost reținut și socrul primarului Cherecheș, nu doar soacra. Acuzațiile DNA: A fost ajutată de soțul său atât moral, cât și material

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel