Reacția Romaniței Iovan după accidentul fostului soț

romanita-adrian-iovan
romanita-adrian-iovan

Creatoarea de modă Romanița Iovan a rămas șocată când a aflat că fostul ei soț a fost implicat într-un accident aviatic.

Vedeta a aflat de la reporteri că aeronava pe care fostul ei soț o pilota s-a prăbușit. Dupa ce a aflat vestea, Romanița a încercat de urgență să îl sune pe tatăl copilului ei, dar în zadar.

"Normal că am încercat să-l sun, dar telefonul lui e deocamdată închis. Nu ştiu ce s-a întâmplat decât că un avion a aterizat forţat şi în rest nimic. Vă mulţumesc pentru înţelegere", a declarat fosta soţie a lui Adrian Iovan, imediat după ce avionul a aterizat forțat, scrie Realitatea.net.

Avionul care transporta o echipă medicală de la București la Oradea, aterizat forțat în jurul orei 16:00 în zona Beliș – Scărișoara, a fost găsit de echipele de salvare după aproximativ 6 ore de la producerea accidentului. . Adjunctul Salvamont Bihor a precizat că cei doi morți sunt Adrian Iovan și o studentă rezidentă. Medicii Calu, Pivniceru și Ianceu sunt în stare medie spre gravă, în timp ce dr. Zamfir prezintă răni superficiale.

Sursa foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel