Reacția unui patron de bar, după ce şase turişti au băut 27 de beri, la micul dejun, şi au fugit fără să plătească: "De data aceasta, e din partea mea"

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Un patron de bar a fost țepuit de șase turiști, după ce au băut 27 de beri și au fugit fără să plătească.

Şase studenţi, care se aflau în Italia pentru programul Erasmus, au savurat un mic dejun copios şi nu mai puţin de 27 de beri, la un bar din Bari, Italia. Însă, la sfârşitul mesei, au părăsit localul fără să plătească nota de plată.

"Era ora 8 dimineața. Au stat cinci ore, au plecat puțin câte puțin, nota de plată a fost de 95 de euro. Am adus-o la masă, dar au rămas doar câțiva. Au spus că vor plăti, dar a fost o clipă de neatenție și nu i-am mai văzut”, a povestit proprietarul Due Emme, Giuseppe, scrie Il Messaggero.

"Mă bucur că au înțeles greșeala"

Cei șase studenți nu au fost reclamați, însă o săptămână mai târziu povestea s-a încheiat cu o surpriză neașteptată. "De data aceasta, e din partea mea”, a spus Giuseppe, care a primit o scrisoare de scuze din partea băieților.

"Ne pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat, ne întorceam de la o petrecere și nu am fost conștienți de ceea ce făceam. Ne-am gândit bine și nu suntem genul acela de oameni, ne cerem scuze sincere pentru neplăcerile cauzate. Nu mai suntem în Bari, dar vă rugăm să ne furnizați un Iban pentru a efectua imediat transferul bancar. Ne cerem scuze din nou”, au scris tinerii. 

Giuseppe le-a acceptat scuzele cu plăcere, invitându-i pe cei șase studenți să se întoarcă la el: "Mă bucur că au înțeles greșeala și că s-a rezolvat în acest fel."

Vezi și: Reacția unui chelner când un client îi cere apă gratis de la robinet. ”Apa de la robinet costă”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel