EXCLUSIV  Reacţie NEGATIVĂ la adresa Uniunii Europene, în România. Bruno Ştefan: Creşte valul

Sociologul Bruno Ştefan atrage atenţia asupra faptului că reacţia întârziată a Uniunii Europene în criza coronavirus a dus la apariţia unui val eurosceptic în România. 

Sociologul Bruno Ştefan a analizat rezultatele celui mai recent sondaj de opinie şi a atras atenţia asupra faptului că, pe fondul proastei gestionări a crizei coronavirus de către Uniunea Europeană, a apărut un curent eurosceptic în România. 

"Ceea ce i-a făcut să piardă (n.r. – pe liberali) este modul în care este percepută implicarea Uniunii Europene în această criză. Iar notele Uniunii Europene sunt foarte mici. Altfel spus, citind dincolo de cifre, reiese că există o percepţie a oamenilor cum că este o criză construită artificial, a liderilor lumii, iara Guvernul este prea mic în faţa acestui tăvălug international şi se supune orbeşte directivelor venite cine ştie de unde. (…)

Creşte  puternic un val eurosceptic. Poate nu este chiar un val, dar reacţia a fost negativă la modul în care s-a implicat UE: nu a avut reacţia potrivită când a început criza în Italia, târziu s-au aşezat lucrurile în cea ce priveşte reacţia UE, iar atunci, pe această neimplicare, creşte un curent eurosceptic", a declarat Bruno Ştefan într-un interviu la DC News.   

VIDEO: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel