Reacții după ce Regele Charles a dezvăluit că are cancer. Ce spun Biden și Trump

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Iată reacțiile la anunțul Palatului Buckingham cu privire la faptul că Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer.

Regele Charles al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o formă de cancer, a anunțat luni Palatul Buckingham.

Iată reacțiile la anunțul făcut:

”Doresc Majestății Sale o recuperare completă și rapidă. Nu am nicio îndoială că se va întoarce la putere într-un timp scurt și știu că întreaga țară îi va dori sănătate”, a precizat prim-ministrul britanic Rishi Sunak.

Liderul Partidului Laburist din opoziție, Keir Starme, a declarat: ”În numele Partidului Laburist, îi urez Majestății Sale toate cele bune pentru recuperarea sa. Așteptăm să-l vedem revenind la sănătatea deplină rapid”.

Mesajele transmise de Trump și Biden

”Sunt îngrijorat pentru el”, a declarat Biden când a fost întrebat despre diagnostic. Biden a spus că intenționează să îl sune pe rege.

”Regele Charles are cancer. Este un om minunat, pe care am ajuns să-l cunosc bine în timpul președinției mele, și ne rugăm cu toții ca el să aibă o recuperare rapidă și completă!”, a transmis Donald Trump.

”La fel ca și canadienii din întreaga țară și oamenii din întreaga lume, mă gândesc la Majestatea Sa Regele Charles al III-lea, în timp ce urmează un tratament pentru cancer. Îi transmitem cele mai bune urări - și sperăm la o recuperare rapidă și completă”, a transmis prim-ministrul canadian Justin Trudeau.

Prim-ministrul australian Anthony Albanese a transmis: ”Gândurile tuturor australienilor sunt alături de Regele Charles și de familia sa. Îi dorim foarte mult o recuperare rapidă. Voi trimite un mesaj la palat în această dimineață și sperăm ca Regele Charles să se recupereze rapid și să se întoarcă la îndatoririle sale cât mai curând posibil”.

Secretarul britanic al Apărării, supraviețuitor al cancerului, i-a transmis un mesaj Regelui Charles

Ministrul britanic de Finanțe, Jeremy Hunt: ”Mă gândesc la Majestatea Sa Regele și la familia sa în această seară. Cancerul este o boală oribilă, dar ne rugăm cu toții ca aceasta să fi fost depistată suficient de devreme pentru ca el să își continue viața remarcabilă de serviciu pentru țara noastră”.

”Îi urez Majestății Sale cele mai bune gânduri pentru o recuperare completă... În calitate de supraviețuitor al cancerului, știu cât de importantă va fi decizia sa de a împărtăși această veste pentru a ridica gradul de înțelegere pentru cei afectați”, a declarat secretarul britanic al Apărării, Grant Shapps.

”În numele londonezilor, îi doresc Majestății Sale o recuperare rapidă și completă. Aștept cu nerăbdare să se întoarcă la o sănătate deplină cât mai curând posibil”, a transmis primarul Londrei, Sadiq Khan, conform Reuters.

Prim-ministrul Irlandei de Nord, Michelle O’Neill, a transmis: ”Îmi pare foarte rău să aflu de boala Regelui Charles și doresc să-i urez succes în tratament și o recuperare completă și rapidă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel