EXCLUSIV  REPORTAJ VIDEO DCNewsTV - Le pasă candidaților la prezidențiale de nevoile românilor? Ce mi-au spus oamenii pe stradă

Foto: Imagini de campanie
Foto: Imagini de campanie

Campania prezidențială pentru alegerile din 2024 nu a început oficial, însă cei cu aspirații la Palatul Cotroceni nu pierd nicio ocazie când vine vorba de marketing politic.

De la participări în emisiuni culinare până la prezențe tot mai dese la biserică, politicienii noștri explorează diverse mijloace pentru a se apropia de cetățeni. Dar cât de eficiente sunt aceste strategii și în ce măsură răspund ele așteptărilor populației?

Aceasta este întrebarea pe care am adresat-o unor cetățeni din București în cel mai recent reportaj DC NEWS TV pentru a afla dacă aceste acțiuni de precampanie au un impact real. Am discutat cu ei despre cum Nicolae Ciucă a gătit alături de Mircea Dinescu, despre Marcel Ciolacu așteptând la coadă la covrigi sau despre cum Elena Lasconi și-a savurat cafeluța pe Facebook, cu comentarii lăsate de George Simion.

Scepticismul e cuvântul de ordine

În ciuda eforturilor depuse de candidați, mulți cetățeni se arată sceptici față de eficiența acestor strategii. Oamenii își doresc soluții concrete la problemele cu care se confruntă zilnic: infrastructură deficitară, un sistem de sănătate precar, educație de calitate și un nivel de trai mai bun. Tinerii, în special, resimt o deconectare între mesajele campaniei și realitatea cotidiană.

Directorul general al INSCOP Research, Remus Ștefureac, a oferit un comentariu cu privire la neîncrederea generală a populației în politicienii care vizează cea mai înaltă funcție în stat, mai ales în contextul utilizării unor sume considerabile de bani publici pentru astfel de campanii.

Urmăriți materialul video pentru a afla opinia publicului și pentru a vedea cum se raportează oamenii la actuala scenă politică și la viitorii candidați la președinție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel