Unii spun că “Maria Magdalena” este cel mai mare hit al său, alţii preferă “Everlasting Love” sau “In the Heat of the Night”. Invitata de onoare a emisiunii ÎnTrecerea anilor, la cea de-a unsprezecea ediţie, este Sandra, îndrăgita interpretă şi superstar al anilor ’80. Era zeiţa muzicii pop şi eurodance. A vândut milioane de exemplare ale albumelor sale, a cucerit planeta şi a fost cucerită de un român. S-a căsătorit cu un compatriot de-al nostru, coleg de breaslă (Michael Cretu), cu care a şi colaborat, devenind, împreună, o fabrică de hituri.
La ÎnTrecerea anilor, telespectatorii vor afla ce-i plăcea cel mai mult Sandrei din perioada anilor ’80, pe lângă reacţia fanilor la concerte, şi ce părere are despre repertoriul ei – care este cea mai bună piesă a ei. Sandra va spune telespectatorilor şi ce fel de mamă este pentru cei doi gemeni ai ei, Nikita şi Sebastian. De asemenea, pentru publicul emisiunii ÎnTrecerea anilor şi telespectatorii TVR 1, ea va interpreta melodiile „Maria Magdalena” şi “Innocent Love”.
Ediţia din 18 iunie a emisiunii ÎnTrecerea anilor mai aduce şi alte noutăţi. Una dintre acestea este că Bianca Elena Constantin, blonda căpitan de echipă a lui Mircea va fi înlocuită de o altă blondă fermecătoare – Maria Movileanu. Actriţă şi fotomodel, Maria este un fan al anilor 2000, pentru că reprezintă deceniul în care a devenit mămică. Maria Movileanu este fiica îndrăgitei crainice TVR, Carmen Movileanu.
La ediţia în care intră în concurs anii ’80 şi anii 2000, vine una dintre cele mai iubite voci ale României, Gina Pătraşcu. Ea va interpreta melodia „Mă întorc acasă”, cântec de top al anilor ’80.
Trupa Impact (care va cânta „Babe”), Kripton cu „Îţi mai aduci aminte?”, Heaven cu „Du-mă pe o stea”, Eva Kiss cu „E scris în stele” şi Mihai Trăistariu cu „Tornero”, dar şi sportivii Andreea Răducan şi Sorin Cârţu vor completa momentele copetiţiei dintre anii ’80 şi 2000.
Constantin Mândrişanu, interpretul care a dat o orchestră de Filarmonică pe una de folclor reprezintă în această seară muzica populară a anilor ’80, cu piesa „Ca la Tudora”. Din partea anilor 2000, vine cel care nu numai că mânuieşte o vioară, ci conduce chiar o orchestră întreagă. Şi nu orice fel de orchestră, ci una ai cărei membri sunt toţi absolvenţi de Conservator! Marius Zorilă şi Ansamblul Valahia susţin momentul de muzică populară reprezentativ pentru anii 2000.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Roxana Neagu
de Roxana Neagu