"Recunosc fapta și nu o regret. Rămâne între mine și Dumnezeu". Mărturia șocantă a patronul de magazin din capitală ce a ucis o tânără vânzătoare însărcinată

Sursa Foto: Pixabay
Sursa Foto: Pixabay

Patronul de magazin din capitală ce a ucis o tânără vânzătoare, care era și însărcinată, a depus o mărturie cutremurătoare.

 

 

Patronul de magazin din capitală ce a ucis tânără o vânzătoare, care era și însărcinată, a depus o mărturie cutremurătoare. Acesta le-a declarat anchetatorilor că nu regretă ceea ce a făcut și că recunoaște totul, conform Antena 3 CNN. În tot acest timp familia victimei se teme că bărbatul arestat pentru crimă ar putea să scape de condamnare simulând o boală psihică.

"Recunosc fapta. Sunt responsabil pentru ea. Nu vreau să mai dau nicio declarație. Recunosc fapta, atât. Asta e singura declarație. Nu regret. O recunosc și nu regret. Vă rog să nu mai insistați, încep să am repulsie față de dumneavoastră, insistați prea mult de când am venit aici, mă agresați cu întrebări, am zis, rămâne între mine și Dumnezeu. Nu vă supărați pe mine, dar nu mai dau nicio declarație", a spus bărbatul.

CITEȘTE ȘI:

Crimă oribilă în București. Un bărbat a înjunghiat o tânără însărcinată în 4 luni

Răsturnare de situație în cazul crimei dintr-un magazin din București. Ce spune mama tinerei ucise

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel