EXCLUSIV  Reducere de cheltuieli pentru încadrarea în deficitul bugetar. Ministerul Finanțelor, propuneri. Coaliția a fost de acord - surse

foto dcnews
foto dcnews

În coaliție, Ministerul Finanțelor a prezentat o situație prin care se propune reducerea de cheltuieli pentru încadrarea în deficitul bugetar, conform unor surse DC News.

De asemenea, în paralel se vor lua și măsuri de creștere a colectării taxelor, accizelor etc. Coaliția a fost de acord cu măsurile propuse de Ministerul Finanțelor, mai spun sursele DC News.

VEZI ȘI ALTE ȘTIRI:

Prim-ministrul Nicolae Ciucă s-a întâlnit, miercuri, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii transportatorilor români, în cadrul discuţiilor fiind abordată şi tema care vizează cadrul legislativ în domeniul transporturilor de persoane, în scopul asigurării standardelor optime pentru siguranţa şi confortul pasagerilor, potrivit unui comunicat al Executivului.

„Guvernul va analiza propunerile formulate de transportatorii români, urmând să sprijine implementarea soluţiilor validate de experţii în domeniu", se arată în comunicat.

Totodată, în cadrul discuţiilor, au fost prezentate variantele de lucru realizate la nivelul ASF privind evoluţia pieţei RCA, în legătură cu care Executivul urmează să ia o decizie în perioada următoare, pentru protejarea pieţei şi a intereselor asiguraţilor.

La dialog au participat ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, alături de reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor, Autorităţii de Supraveghere Financiară şi ai Consiliului Concurenţei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel