Regele Charles ar urma să viziteze America, "pe fondul disperării legate de cearta cu Prințul Harry"

Sursa foto: Facebook The Royal Family
Sursa foto: Facebook The Royal Family

Regele Charles s-ar afla în discuții pentru a merge în America.

Regelui Charles îi este dor de nepoții săi, Prințul Archie și Prințesa Lilibet și ar putea plănui să-i viziteze în viitor, spune un expert regal. Monarhul, care se bucură de o relație strânsă cu copiii Prințului William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis - a întâlnit-o doar o dată pe Lili și l-a văzut pe Archie de câteva ori, scrie Mirror.

Se crede că Charles este frustrat la distanță și îi vede pe Archie și Lilibet doar ocazional, pe apeluri video ocazionale. El și-ar dori să petreacă mai multă timp cu ei. Între timp, se crede că Regina Camilla îi încurajează eforturile de a-și întări legătura cu nepoții, după ce Charles i-a trimis lui Lilibet un „cadou din inimă” pentru a treia sa aniversare, la începutul acestei luni.

Harry nu ar vrea să aducă copiii în Marea Britanie



Se crede că Harry nu vrea să-și aducă copiii să viziteze familia în Marea Britanie, pe fondul bătăliei sale juridice împotriva Ministerului de Interne pentru pierderea protecției din Marea Britanie. El a spus instanței că fiul și fiica sa nu se pot „simți ca acasă” în Marea Britanie dacă „nu este posibil să-i țină în siguranță” acolo. Expertul regal Tom Quinn a declarat pentru The Mirror că Regele Charles a avut deja discuții despre vizitarea Americii.

„Charles a avut discuții despre o vizită oficială în Statele Unite la un moment dat în viitor și nu există nicio îndoială că dacă va merge înainte, el își va vizita fiul cel mic și nepoții, dar există munți de planificare care trebuie să fie depășiți înainte ca asta să devină chiar o posibilitate”, a spus acesta.

„Regele Charles a vizitat în privat multe alte țări – a făcut o vizită nepublicată în Transilvania, de exemplu, pentru a verifica proprietățile sale închiriate – așa că este cu siguranță posibil să facă o vizită privată discretă în California. Este disperat să-i vadă și urăște ideea că Archie și Lily nu-și vor aminti de el ca de bunicul prietenos și călduros pe care își dorește să fie”, a  continuat Quinn.

După mai multe rapoarte conform cărora Charles vrea să petreacă mai mult timp cu nepoții săi, au fost răspândite speculații că Ducele de Sussex a căutat case în Marea Britanie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel