Regele Charles, decizie neașteptată, în pofida diagnosticului de cancer

Foto: Facebook The Royal Family
Foto: Facebook The Royal Family

Regele Charles a luat o decizie neașteptată, în pofida diagnisticului de cancer.

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii va reveni la călătoriile regulate în străinătate anul viitor, a afirmat un oficial de la Palatul Buckingham. Decizia vine după pauza pe care monarhul a luat-o de la îndatoririle oficiale în urma diagnosticării sale cu cancer, informează Agerpres, citând The Guardian.

Astfel, Regele Charles al III-lea va călători în străinătate în timpul primăverii şi toamnei, perioadele tradiţionale pentru vizitele regale oficiale în străinătate. Totuși, există o condiție - medicii săi trebuie să aprobe aceste deplasări.

"Lucrăm în prezent la un program destul de normal de turnee în străinătate pentru anul viitor", a indicat, la încheierea vizitei de nouă zile a regelui şi reginei în Australia şi Samoa sâmbătă, un înalt oficial de la palat.

Monarhul a primit tratament ca pacient extern pentru o formă nedeclarată de cancer de la începutul lunii februarie şi iniţial a amânat toate îndatoririle publice, continuând să lucreze în privat. Călătoria în Australia şi Samoa, prima vizită pe distanţe lungi a regelui de la diagnosticarea sa cu cancer, a inclus iniţial Noua Zeelandă în itinerar, însă aceasta a fost scoasă din program la sfatul medicilor săi.

Turneul în în Australia şi Samoa i-a îmbunătăţit "moralul, dispoziţia şi recuperarea" Regelui Charles al III-lea



Regele şi Regina Camilla au avut până la 10 angajamente pe zi, care au fost adaptate special pentru a permite perioade de odihnă şi au inclus doar un eveniment seara.

Regele "a apreciat cu adevărat" turneul şi "s-a bucurat cu adevărat" de programul din Australia şi Samoa, a adăugat oficialul, deoarece acesta i-a îmbunătăţit "moralul, dispoziţia şi recuperarea".

"În acest sens, turneul, în pofida cerinţelor sale, a fost tonicul perfect", a subliniat acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel