Regele Charles, iritat de Prințul William și Kate Middleton. Au făcut o gafă majoră într-una dintre cele mai importante zile pentru monarh

Captură de ecran / Foto: Video Youtube The Prince and Princess of Wales
Captură de ecran / Foto: Video Youtube The Prince and Princess of Wales

Regele Charles ar fi fost iritat de Prințul William și Kate Middleton atunci când aceștia au făcut o gafă majoră.

Provocările cu care se confruntă în prezent Familia Regală au făcut anul acesta să fie unul dintre cei mai dificili ani ai monarhiei britanice din istoria recentă. Atât Regele Charles, cât și Prințesa Kate urmează în prezent tratamente pentru cancer, iar ca urmare a acestor probleme de sănătate, relația lor a devenit mai puternică. De altfel, purtătorul de cuvânt al Regelui Charles a remarcat la începutul anului că monarhul a rămas în „cel mai strâns contact” cu „iubita sa noră” în aceste momente dificile.

Totuși, la fel ca în toate familiile, doar pentru că între membrii Familiei Regale există legături strânse, nu înseamnă că nu se supără niciodată unul pe celălalt. Un expert regal a dezvăluit că, atunci când Prințul William și Kate au făcut o gafă anul trecut, în timpul unui eveniment regal important, Regele Charles s-a simțit destul de „iritat” de cuplu, scrie Mirror.

VEZI ȘI: Porecla Prințesei Diana pentru Prințul William de care acesta nu mai poate scăpa. Are și Kate Middleton una, dar și Prințesa Charlotte și Prințul Louis

Gafa făcută de Prințul William și Prințesa Kate 

Autoarea regală Katie Nicholl a vorbit despre această gafă într-un episod din podcast-ul Vanity Fair's Dynasty, în care se vorbea despre modul în care rolul Prințului William s-a adaptat în cadrul Familiei Regale de-a lungul acestui an provocator. Evenimentul la care a fost făcută gafa a fost chiar încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla, una dintre cele mai istorice zile ale monarhiei din ultimele decenii.

„Vreau să spun că au întârziat la încoronare. Asta l-a provocat pe Regele Charles să fie iritat pentru că știm cu toții că urăște ca cineva să întârzie, nu-i place să fie ținut să aștepte. Dar a fost un moment important pentru ei să fie acolo ca familie", a spus autoarea regală.

În Plus, Katie Nicholl a dezvăluit, de asemenea, că Familia Regală a simțit o presiune în jurul încoronării, zi în care Prințul George a jucat un rol principal în această zi foarte importantă pentru bunicul său, Regele Charles, iar Prințul William i-a adus un omagiu tatălui său și a promis că va fi „omul său”. 

VEZI ȘI: Căsnicia Prințului și Prințesei de Wales, în schimbare. Cum se înțeleg, de fapt, William și Kate. "Sentimentul de durere nu va dispărea niciodată complet"

Ea a susținut că o prietenă a familiei i-a explicat: „Păreau mai regali ca niciodată, dar cunoscându-i așa cum a făcut ea, a putut vedea și cât de multă presiune simțeau".

„Vreau să spun că a fost o decizie importantă să duci copiii la acea zi a încoronării, a fost primul lor eveniment important de stat. Este un lucru important să-i duci pe copii, atât de mici, în special pe Louis, și acest prieten i-au descris ca fiind niște lebede, privindu-i alunecând, pentru că arătau atât de maiestuoși și regali, dar de fapt vâsleau frenetic”, a mai spus autoarea regală Katie Nicholl despre ziua încoronării Regelui Charles și atmosfera din cadrul Familiei Regale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel