Regele Charles, prima apariție publică după anunțul diagnosticului de cancer. A mers la slujba de duminică /video

Regele Charles al Marii Britanii a participat la slujba de duminică în prima sa ieșire publică de la anunțul diagnosticului de cancer, potrivit Reuters.

Regele, care purta un palton maro și ținea o umbrelă, a salutat enoriașii în timp ce a sosit împreună cu soția sa, Camilla, la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham, în estul Angliei.

Palatul Buckingham a anunțat luni că Charles, în vârstă de 75 de ani, a fost diagnosticat cu o formă nespecificată de cancer. Regele se află pe tron de mai puțin de 18 luni după moartea mamei sale, regina Elizabeth.

Charles, care acum își petrece timpul la conacul său rural din Sandringham, a emis un mesaj sâmbătă exprimând recunoștință față de cei care i-au transmis gândurile bune după diagnosticul său.

În timp ce urmează tratamentul, Charles a amânat angajamentele publice, dar intenționează să continue mare parte din munca sa privată ca monarh, inclusiv având întâlnirile săptămânale cu prim-ministrul și ocupându-se de documentele de stat.

Cancerul a fost descoperit când Charles a stat trei nopți în spital, luna trecută, trecând printr-o procedură de corectare pentru o prostată mărită benignă. Dincolo de confirmarea că nu este vorba de cancer la prostată, palatul nu a furnizat alte detalii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel