Regele Charles, profund îngrijorat. Cum a ajuns să își supere familia, inclusiv pe Regina Camilla

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Familia regală britanică se confruntă în 2024 cu o serie de mari provocări, dispute și disensiuni.

Citește și articolul - Regina Elisabeta a II-a avea un telefon mobil de pe care dădea mesaje. Totuși, exista o situație în care nu accepta tehnologia nici în ruptul capului

Controversele în care familia regală britanică este implicată continuă să țină capul de afiș al ziarelor. Mai mult, Regele Charles ar fi reușit să supere pe toată lumea, chiar și pe regina Camilla, scrie Mirror.co.uk.

Familia regală britanică, o serie de crize, dispute și disensiuni în 2024. Cum s-a ajuns aici

În 2024, familia regală britanică a avut parte de numeroase crize, inclusiv disputele dintre Prințul Harry și Prințul William, problemele legate de Prințul Andrew, dar și sănătatea fragilă a membrilor familiei. La toate acestea s-a adăugat diagnosticarea cu cancer a Regelui Charles și a Ducesei de Cambridge, Kate Middleton.

Aceste situații problematice au adus și o presiune enormă pe Regele Charles. Acesta a continuat să își îndeplinească îndatoririle publice de-a lungul anului 2024. În pofida deceniilor petrecute în care s-a pregătit pentru rolul său de monarh, regele Charles pare să aibă îngrijorări cu privire la starea actuală a familiei sale, dar și de stabilitatea domniei sale.

Nemulțumirile din interiorul familiei. Hotărârile luate de regele Charles care ar fi divizat familia regală britanică

Potrivit unor surse apropiate, regele Charles caută ”consiliere spirituală” cu scopul de a face față unui an plin de provocări și evenimente problematice. „Charles se uită la starea actuală a familiei sale cu mare îngrijorare. Se pare că toată lumea are probleme, fie ele de sănătate, financiare sau juridice”, a declarat o sursă pentru Woman's Day.

Hotărârile luate de Regele Charles, în special cu privire la Prințul Andrew și Royal Lodge, au divizat familia regală. Prințesa Anne, Contesa de Wessex, Sophie, și Prințul Edward sunt supărați, dezamăgiți de felul în care Charles a gestionat situația. Totodată, există tensiuni cu Sarah Ferguson, Prințesele Beatrice și Eugenie. Acestea sunt extrem de îngrijorate că Andrew nu este protejat.

Confruntarea pentru Royal Lodge. Motivul principal al disensiunilor dintre Regele Charles și Prințul Andrew

Motivul principal al tensiunilor, neînțelegerilor dintre Regele Charles și Prințul Andrew este bătălia pentru Royal Lodge. Această confruntare a crescut pe parcursul anului 2024, pe măsură ce Regele Charles vrea să îl evacueze pe fratele său dintr-o locuință, imobil pe care acesta îl numește acasă de peste 20 de ani.

”Andrew va dispărea, în cele din urmă”

 

Conform unor rapoarte, Regele Charles a dorit să pună în aplicare diferite strategii pentru a își convinge fratele să plece. O sursă a zis pentru Daily Beast că ”A fost comparat cu un asediu, iar acest lucru este corect într-o privință, deoarece Charles îl va înfometa pe Andrew. Securitatea este doar un prim pas. Va tăia tot sprijinul financiar dacă va fi nevoit. Este alegerea lui Andrew cum va decurge asta. Charles este regele, iar dacă el vrea ca Andrew să dispară, Andrew va dispărea, în cele din urmă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel