Regele Charles și Regina Camilla au acordat un titlu regal unei capre

Sursa Foto: Facebook Guernsey Press
Sursa Foto: Facebook Guernsey Press

Regele a prezentat onoruri celor din toate categoriile sociale, dar aceasta a fost o premieră... prezentarea unui titlu regal unei capre.

Pentru a marca prima sa vizită în Guernsey în calitate de monarh, Tamsin, o capră Golden Guernsey de opt ani, a fost prezentată Regelui Charles și Reginei Camilla în cadrul unei ceremonii speciale.

Proprietarul lui Tamsin, Joe Corr, în vârstă de nouă ani, l-a ajutat apoi pe Rege să pună un clopoțel în jurul gâtului caprei pentru a acorda în mod ceremonial un titlu regal rasei.

Ulterior, Joe a explicat pentru Sky News cum a fost un moment pe care nu-l va uita niciodată și cum a spălat-o pe Tasmin cu șampon Head & Shoulders pentru a se asigura că arată cât mai bine.

Rasa are o istorie fascinantă, fiind ascunsă de naziști în timpul celui de-al Doilea Război Mondial pentru a o salva de la sacrificare

Onoarea rară pentru întreaga rasă rară înseamnă acum că vor fi cunoscuți oficial în întreaga lume drept Royal Golden Guernsey's.

Titlurile regale sunt acordate cu raritate și sunt atât de speciale încât trebuie să fie semnate chiar și de Cabinet Office, aplicându-se standarde stricte.

Rasa are o istorie fascinantă, fiind ascunsă de naziști în timpul celui de-al Doilea Război Mondial pentru a o salva de la sacrificare.

Regele și Regina se aflau în a doua zi a turneului lor de două zile în Insulele Canalului Mânecii.

Mulțimea care a venit să îi vadă a fost uriașă, profitând de vacanța suplimentară și de prima lor ocazie de a vedea cuplul regal.

În timp ce urcau pe scena din St Peter Port pentru o ședință specială în aer liber a parlamentului din Guernsey, s-a observat că Regina avea un bandaj pe glezna dreaptă.

În ciuda entorsei la gleznă, ea a reușit totuși să facă o plimbare, părând să folosească o umbrelă pe post de baston, în timp ce încerca o serie de mâncăruri locale, inclusiv niște brânză pe care a primit-o cadou înainte de a împlini 77 de ani.

Se pare că cei doi soți sunt dornici să se întâlnească cu publicul cât mai mult posibil, mai ales după ce vizitele lor au fost limitate la începutul anului din cauza diagnosticului de cancer al Regelui.

Chiar dacă acesta își continuă tratamentul, cei doi au avut câteva luni deosebit de încărcate, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel