Regina Camilla, anunț despre starea de sănătate a soțului său, Regele Charles al III-lea

FOTO: captură video Twitter
FOTO: captură video Twitter

Regina Camilla a vorbit despre Regele Charles al III-lea, aflat sub tratament pentru cancer. 

Camilla, regina Marii Britanii, a afirmat că soțul său, regele Charles al III-lea, care urmează un tratament pentru cancer se simte ”foarte bine”, relatează Reuters.

Regina, aflată într-o vizită în Irlanda de Nord, a făcut această mărturisire în timp ce saluta mulțimea prezentă în Belfast.

Reamintim că regele Charles al III-lea a lipsit, din ianuarie, de la toate îndatoririle publice, atenția sa fiind axată pe tratamentul oncologic pe care îl urmează, ocazie cu care regina Camilla, dar și prințul William, moștenitorul tronului Marii Britanii, sunt cei care se ocupă de imaginea publică a Casei Regale.

Camilla, 76 de ani, a glumit cu membrii publicului la Belfast, spunându-le angajaților dintr-o brutărie că un băiețel îmbrăcat elegant de acolo este ”un talent înnăscut pentru camerele de luat vederi” atunci când acesta a furat lumina reflectoarelor.

Regina Camilla și prințul moștenitor, în atenția publicului

Săptămâna aceasta, Camilla și prințul William s-au întâlnit cu publicul și au făcut acte de caritate. În același timp, Kate, prințesa de Wales, se recuperează după o problemă de sănătate, aceasta fiind internată în spitalul London Clinic în aceeași perioadă cu regele Charles al III-lea.

Potrivit anunțului inițial al Casei Regale, se așteaptă ca prințesa de Wales să revină la îndatoririle oficiale abia după Paștele catolic, pe 31 martie, după o intervenție chirurgicală abdominală, programată, pentru o afecțiune necanceroasă în luna ianuarie.

Dacă despre starea de sănătate a regelui Charles al III-lea au fost făcute câteva precizări, cât să ăi liniștească pe admiratorii Casei Regale, în ceea ce o privește pe Kate, aceasta este înconjurată de mister.

De altfel, interesul pentru sănătatea prințesei a menținut-o pe aceasta pe prima pagină a ziarelor, britanice, dar și internaționale.

Autoritatea britanică pentru protecția datelor a anunțat că verifică informații potrivit cărora personalul de la clinica unde prințesa a suferit intervenția chirugicală abdominală ar fi încercat să acceseze datele medicale private ale acesteia.

Citește și: Regina Camilla, glume legate de prințul Louis: Destul de dificil de manevrat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel