Regina Elisabeta a II-a avea un telefon mobil de pe care dădea mesaje. Totuși, exista o situație în care nu accepta tehnologia nici în ruptul capului

foto: captură video The Guardian
foto: captură video The Guardian

Regina Elisabeta a II-a avea un telefon mobil de pe care dădea mesaje, dar nu suporta tehnologia într-un anumit moment.

Îndelungata domnie a regretatei Regine Elisabeta a văzut schimbări rapide în societate și proliferarea multor noi tehnologii în viața modernă, atât de multe încât Regatul Unit ar fi putut părea de nerecunoscut în privința unor aspecte, până la momentul morții ei. Cu toate acestea, un expert regal a dezvăluit că regretata Regină deținea, de fapt, propriul ei telefon mobil și era destul de abilă în a-l folosi - datorită nepoților ei care i-au oferit câteva indicații, scrie Mirror.

În ciuda faptului că Regina Elisabeta s-a descurcat cu ușurință cu trimiterea de mesaje text, mai exista o parte din noua tehnologie pe care ea nu o aprecia la fel de mult. Expertul regal Gyles Brandreth, autor și fost deputat, cunoaște de mult timp Familia Regală. El ar fi întâlnit-o pe regretata Regină pentru prima dată în urmă cu zeci de ani, când era tânăr. De asemenea, se spune că Brandreth l-a cunoscut bine pe Prințul Philip prin relația lor de lucru pentru National Playing Field Association.

Lucrul pe care nu îl putea accepta Regina Elisabeta

În cartea sa Elizabeth: An Intimate Portrait, expertul a susținut că Regina Elisabeta „avea propriul ei telefon mobil și nepoții erau mereu gata să-i arate cum funcționează. Ea a înțeles „sms-urile”, deși a fost mai degrabă învinsă de „aplicații””. Expertul a mai remarcat că, Regina Elisabeta a adoptat noua tehnologie în viața ei chiar și în ultimii ei ani, dar mai exista un aspect al telefoanelor mobile pe care nu îl putea putea accepta în viața ei și era foarte categorică cu asta. "Nu le-a permis nepoților să-și aducă "dispozitivele" la masă, sub nicio formă", a explicat expertul.

De asemenea, el a remarcat că „În ultimul ei deceniu, ea nu numai că și-a continuat munca de monarh, dar s-a implicat activ în viața modernă”. Regina Elisabeta a II-a a avut opt ​​nepoți care ar fi fost toți dispuși să o ajute să învețe cum să folosească noile tehnologii care au apărut în ultimii câțiva ani din viața ei. Peter Phillips și Zara Tindall - copiii Prințesei Anne - William și Harry, Beatrice și Eugenie și James și Louise - copiii Prințului Edward și Sophie.

Prințesa Charlotte are exact gesturile și grimasele străbunicii sale, Regina Elisabeta a II-a

Acum câteva luni, în mediul online s-au viralizat în ultimele zile niște imagini cu Prințesa Charlotte de Wales, fiica Prințului William, Prințul de Wales și a soției acestuia, Catherine, Prințesa de Wales. Prințesa Charlotte este nepoata Regelui Charles al III-lea și strănepoata Reginei Elisabeta a II-a.

La aproape doi ani de la moartea fostei suverane, mica prințesă pare să folosească exact gesturile străbunicii sale și să-i imite grimasele care puteau fi văzute pe chipul Reginei Elisabeta la evenimentele oficiale. Într-un clip postat pe Instagram au fost prezentate comparativ imagini cu Regina și strănepoata sa, cea dintâi în timp ce-l atenționează pe Prințul William să se ridice în picioare, iar Prințesa Charlotte, într-un gest identic, în timp ce îl atenționează pe mai tânărul său frate, Prințul Louis de Wales, să fie atent. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel