Regina Elisabeta a II-a, în ceea ce privește meniul zilnic, respectă câteva reguli.
Își începe ziua cu ceai și biscuiți
Majestatea sa preferă să consume înainte de micul dejun un ceai Earl Grey neîndulcit alături de câțiva biscuiți.
La micul dejun alege toast și cereale
De regulă, Majestatea Sa alege fructele și cerealele la micul dejun, însă uneori îi place să se răsfețe cu toast și dulceață. Foarte rar optează pentru ouă jumări cu somon afumat și trufe. Potrivit bucătarului șef, Majestatea Sa preferă trufele în preajma Crăciunului când le primește cadou.
Un pahar cu gin înainte de prânz
Înainte de a lua prânzul, Majestatea Sa servește un pahar cu gin cu gheață și lămâie.
La masa de prânz și cină nu consumă alimente cu amidon
Prânzul îl consumă la orele 13:00 și alege de obicei pește pe grătar pe pat de spanac sau dovlecei sote. O altă variantă de meniu pe care o consumă frecvent este carnea de pui pe grătar cu o salată.
[citeste si]
Ceai cu chec și sandvișuri
Ceaiul de după-amiază îl servește cu miere și un chec cu cremă sau un tort cu ciocolată și biscuiți (cum este salamul de biscuiți). Sandvișurile sunt de două feluri: cu somon afumat și castravete sau cu ou și maioneză.
Friptură bine făcută la masa de seară
Majestatea Sa preferă carnea de la producătorii locali pe care o servește cu sos de ciuperci, smântână, potrivit eva.ro. Indiferent de tipul de carne pe care-l consumă, Elisabeta a II-a preferă ca aceasta să fie pătrunsă bine. Masa principală este urmată de fructe.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu