Regulile stricte pe care trebuie să le respecte Prințesa Charlotte și Prințul George atunci când ies la cină cu William și Kate

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află în articol care sunt regulile stricte pe care trebuie să le respecte Prințesa Charlotte și Prințul George atunci când ies la cină cu William și Kate.

Prințesa Charlotte și Prințul George trebuie să respecte un set de reguli stricte atunci când participă alături de părinții lor, William și Kate, la cinele organizate cu anumite ocazii speciale, scrie Mirror.

În primul rând, copiii regali nu pot să stea cu mama și tatăl lor la cine oficiale, ci au o masă specială, iar regula se aplică chiar și în cazul mesei de Crăciun. În schimb, chiar și atunci când se apropie de anii adolescenței, își au mâncarea departe de adulți.

Desigur, nu există iPad-uri care să-i țină ocupați, așa că Kate Middleton și Prințul William trebuie doar să spere că micuții lor se vor comporta bine în timp ce nu stau cu ei. Fostul bucătar regal Darren McGrady, care a lucrat atât pentru regretata Regina Elisabeta a II-a, cât și pentru mama Prințului William, Prințesa Diana, înainte de moartea ei, a spus că era treaba bonelor să „educe” tinerii regali în acest sens.

William și Harry, păcăliți să-și mănânce legumele în copilărie


Dar, potrivit fostului angajat, a-i face pe William și fratele său, Prințul Harry, să-și mănânce legumele în copilărie, nu a fost o sarcină ușoară. El a dezvăluit că frații au fost mituiți să mănânce legume în timpul mesei regale și, dacă acest lucru nu funcționa, bucătarii erau nevoiți să ascundă legumele în alimentele lor preferate, spre exemplu în piureul de cartofi.

Totodată, fostul bucătar regal Darren McGrady a spus că micuții regali nu au voie să stea cu adulții decât atunci când „au învățat arta conversației politicoase” - și adesea, așteptarea poate continua până când devin adolescenți.

„Copiii au mâncat întotdeauna separat până când au ajuns la vârsta suficientă pentru a se comporta corect la masă”, a explicat acesta.

El a dezvăluit, de asemenea, cum Prințul William și Prințul Harry au trebuit să încheie înțelegeri înainte de a-și mânca verdețurile. 

„Bonă a avut întotdeauna controlul asupra meniului și s-a asigurat că ei mănâncă mese echilibrate, care includeau multe legume sănătoase, și le-a prezentat și noi feluri de mâncare pentru adulți”, a mai spus acesta.

Alimentele interzise la Palatul Buckingham

El a dezvăluit și că deși Prințesa Diana susținea foarte mult obiceiurile alimentare sănătoase ale băieților ei, îi strecura uneori și la McDonald's, ca un răsfăț special, așa cum fac toate mamele bune.

Totodată, este interesant de menționat că două alimente foarte comune care se găsesc de obicei în bucătăriile noastre - ceapa și usturoiul - sunt în mare parte evitate de membrii Familiei Regale. Fostul bucătar regal, John Higgins, a dezvăluit la un moment dat că „la Palatul Buckingham nu se gătește cu usturoi”.

VEZI ȘI: Sandvișurile pe care Prințul William și Kate Middleton nu le mănâncă niciodată din cauza unei superstiții bizare


În plus, cei din Familia Regală nu ai voie să mănânce în timp ce participă la evenimente sau tururi regale nici crustacee - pentru a evita riscul de intoxicație alimentară. Fostul majordom al Regelui Charles, Grant Harrold, a dezvăluit anterior: „Când ia masa, Familia Regală trebuie să fie atentă la crustacee pentru a evita o posibilă otrăvire, din cauza programului de lucru”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel