Val Vâlcu a vorbit despre planul de relansare economică, care a lovit dur domeniul HoReCa. În același timp, a adresat mai multe întrebări la care mulți încă nu au o explicație.
"Planul de relansare a început cu o lovitură năprasnică pentru HoReCa și total gratuită. De abia i-ai pus pe oameni să deschidă, să facă circuite, să pună "pepsiglas", să facă nu știu ce investiții, i-ai lăsat să-și aducă marfă și apoi i-ai închis. De pe o zi pe alta! De parcă e la incendiu, la foc, la cutremur... trebuia să le lase un termen de 2, 3, 5 zile să-și epuizeze stocul de marfă, alimentele, ce mai cumpărase fiecare.
Ce justifică graba asta de a închide restaurantele? Sunt dovezi, sunt cifre care arată că s-a infectat lumea? De ce nu închide metroul, de exemplu?! Acolo lumea stă la o distanță mai mică. De ce s-au închis teatrele, pentru că acolo sunt 80 de spectatori într-o sală de 300 de locuri? De ce laşi autobuzele să circule?", a spus Val Vâlcu, în direct la Antena 3.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu