EXCLUSIV  Relația dintre soacre și nurori. Psihologul Radu Leca, avertisment: ”Ele fac parte dintr-o categorie aparte, de răpitori”

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Psihologul Radu Leca a descris relația care există între soacră și noră, prin prisma dependenței fiului de mamă.

”Cum este privită nora, posibila noră, de către mama soacră, mama lui? Ca fiind cea care i-a furat copilul. Dușmanul de moarte al mamelor soacre sunt nurorile? De ce? Fiindcă ele fac parte dintr-o categorie aparte, de răpitori.

Mi-a răpit copilul, lumina ochilor mei, viața mea, universul meu. Ea este de vină. Uită-te la tine cum arăți, necălcat, neîngrijit, nearanjat. Nu e bun detergentul ăsta, folosește altul. Ai mâncat ceva? Stai jos să mănânci. I-a spălat creierul.

Ce se întâmplă? Avem de-a face cu o corespondență 100% patologică între realitatea bolnavă a mamei și realitatea neîmbolnăvită încă atât de profundă a fiului.

Ținând cont de faptul că ea l-a crescut singură și s-a regăsit din punct de vedere psihoemoțional și cognitiv în copil începând cu vârsta de 14 ani, el este gras, obez, rotund, pufos pentru că ea l-a îmbuibat”, a afirmat psihologul Radu Leca în emisiunea Ultrapsihologie de la DC News și DC News TV.

Mai mult decât atât, psihologul spune un adevăr dureros pentru multe dintre mamele de băieți.

”Ea s-a asigurat că nicio femeie în afară de ea nu se va uita la el. Punct. Sună rău? Acesta este adevărul. A crescut copilul pentru ea? Da.

S-a asigurat că este obez ca să nu se uite nimeni la el? Da. S-a asigurat că este incompetent și că nu poate să schimbe un bec? Da.

Acesta este adevărul. Doare? Doar pentru fiii voștri”, a punctat Radu Leca.

Citește și: Dependența de mama și la 50 de ani? Psihologul Radu Leca, mesaj simplu și dur. ”Nu-i dă voie să zboare niciodată” - VIDEO

Mai multe în video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel