Relaxat și fumând pipă, Paleologu a venit la PDL să-şi depună candidatura la şefia partidului: Moțiunea are rolul de destinde atmosfera, dar e un demers serios

toader paleologul
toader paleologul

Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu a sosit, luni, la sediul central al PDL din Aleea Modrogan, pentru a-şi depune candidatura la funcţia de preşedinte al partidului.

Fumând pipă, Paleologu a venit însoţit de doar câteva persoane, între care şi deputatul PDL Maria Stavrositu, scrie Mediafax.

Paleologu a fost întâmpinat la intrarea în sediu de către Sever Voinescu.

Acesta a declarat că, deşi are darul de a destinde atmosfera, moţiunea sa este un demers serios şi are avantajul că este scurtă şi "se citeşte repede", astfel încât speră că foarte multă lume din partid o va parcurge.

Printre obiectivele asumate în moţiunea depusă de Theodor Paleologu se numără câştigarea alegerilor din 2012, recâştigarea Bucureştiului şi crearea unor reguli clare privind finanţarea campaniilor electorale, care acum sunt "sursă majoră pentru scârba cetăţenilor" faţă de politică.

Deputatul a primit luni dimineaţă, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, derogarea de vechime pentru a se putea înscrie în cursa pentru conducerea partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel