Relu Fenechiu se afla în aeronava Tarom care nu a putut decola de la Iași

fenechiu
fenechiu

Preşedintele PNL Iaşi, Relu Fenechiu, era unul pasagerii aflați în aeronava Tarom, care a fost nevoită să se întoarcă pe aeroport din Iași la cinci minute după decolare, din cauza unor defecțiuni tehnice. Alături de președintele Iași, se aflau mai mulți colegi liberali, care doreau să participe la mitingul USL din centrul Capitalei.

Relu Fenechiu, împreună cu primarul municipiului Paşcani, Grigore Crăciunescu şi mai mulţi consilieri locali s-au îmbarcat pe o aeronavă Tarom pe aeroportul din Iași cu destinația București pentru a participa la mitingul "Mitingul pentru libertate", organizat de USL.

Aeronava care efectua zborul ROT 702 Iaşi-Bucureşti din data de 19 ianuarie a decolat conform planului la 09:25, dar a fost nevoită să se întoarcă pe aeroportul din Iaşi din cauza unor probleme tehnice.

Comandantul aeronavei a fost obligat să aterizeze, deoarece motorul 2 al aeronavei ATR 42-500 s-a oprit.

Potrivit declarațiilor reprezentanților Tarom, o altă aeronavă a companiei a plecat joi de la București pentru a prelua toți cei 25 de pasageri  ai cursei care s-au întors pe aeroportul din Iași, în care se află și o echipă tehnică a companiei menită a investiga și remedia starea avionului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel