Remontada 2021? Neymar nu joacă în PSG - FC Barcelona, o șansă în plus pentru catalani

Neymar ratează din nou duelul cu fosta echipă pe care a părăsit-o pentru 220 milioane euro
Neymar ratează din nou duelul cu fosta echipă pe care a părăsit-o pentru 220 milioane euro

Neymar Jr. va rata și a returul confruntării din optimile UEFA Champions League cu FC Barcelona, după ce echipa sa s-a impus în tur cu 4-1, pe Camp Nou.

Conform Marca, brazilianul va trebui să privească de pe margine și modul în care formația sa își va apăra avantajul obținut în Spania. Juan Bernat se află și el pe lista celor indisponibili pentru meciul de miercuri, ora 22:00, în timp ce Moise Kean, care a marcat pe Camp Nou, are coronavirus.

FC Barcelona se bazează pe rezultatul din Cupa Regelui, când a fost învinsă cu 0-2 de Sevilla și a revenit, scor final 3-2. În plus, catalanii au studiat intens meciul imediat de după tur în care PSG a fost învinsă acasă de AS Monaco, scor 0-2. Formația lui Ronald Koeman are și experiența „remontada” de acum 4 ani, când FC Barcelona a câștigat improbabil cu 6-1, după 4-0 la Paris. Analiștii sportului rege sunt de părere că deocamdată nimic nu este de pierdut pentru spanioli, însă recunosc simultan că un avantaj de 3 goluri este foarte greu de întors.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel