Renate Weber: Multe dintre acțiunile DNA au o țintă politică

Europarlamentarul liberal, Renate Weber, este de părere că    multe dintre acțunile procurorilor anticorupție au o țintă politica. Din punctul de vedere al europarlamentarului PNL,  DNA ar trebui să demonstreze că lupta împotriva corupției este una generală și nu selectivă, pe baza unor criterii politice, scrie Lumea Justiției.

Renate Weber a declarat pentru ziare.com că nu are impresia că DNA lucrează imparțial și tratează pe toata lumea la fel: “Sigur, eu cred că e firesc sș existe niște prezentări mai generale din partea DNA, ca să fim convinși că e o adevarată luptă împotriva corupției și nu e de fapt o aplicare selectivă a legii, pe criterii mai mult sau mai puțin politice. Cred că asta totuși se cam vede, nu? Nici mie nu îmi dă DNA-ul impresia că lucrează în mod imparțial, că tratează pe toată lumea la fel”.

Renate Weber susține că este evident că liberalii au devenit o țintă pentru procurorii DNA: “Multe din acțiunile pe care le face DNA au o țintă politică, altfel nu poți să-ți explici anumite coincidențe. Neputând să le explici, nu mai sunt coincidențe. Oricine cred că  vede că oamenii PNL au devenit o țintă. Nu știu cum se vor finaliza acele anchete, dar coincidența cu anumite momente importante din viața partidului sau carierele guvernamentale ale unor membri PNL chiar se observă, mi-e greu să cred că e vorba de tăvălugul imparțial al DNA. DNA să fie la fel de imparțial cu toate celelalte cazuri care au fost de-a lungul timpului. Au fost făcute plăngeri, presa a scris și așa mai departe. E firesc ca DNA să spună bun, dar ce s-a întâmplat cu celelalte plangeri?”, a mai declarat europarlamentarul PNL.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel