Renumitul fotograf Mircea Roșca a murit

Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Fotograful Mircea Roșca a murit, a anunțat AHC Potaissa Turda.

Mircea Roșca a murit la un spital din Târgu Mureș, duminică noapte. În urmă cu trei ani a fost supus unui transplant de cord, la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu Mureș. 

Mircea Roșca avea doar 43 de ani. Era unul dintre cei mai cunoscuți fotoreporteri sportivi din România, având colaborări cu agenții de presă din țară și din străninătate. Mircea Roșca s-a născut în Turda și era absolvent al USAMV Cluj-Napoca.

'Familia Potaissa Turda este de azi mult mai săracă!Din păcate, Mircea Roșca a plecat mult prea devreme dintre noi!El a fost omul care a surprins cele mai importante momente din istoria clubului nostru, fiind mereu cu aparatul foto în mână pentru a ținti cele mai reușite instantanee cu magnificii scriind istorie! Un profesionist desăvârșit, în adevăratul sens al cuvântului, coleg și prieten bun, un om cu un caracter deosebit de frumos!Drum lin spre stele, Mirciulică! Nu te vom uita niciodată! Imaginile pe care le lași in urmă sunt proiectate adânc in sufletul nostru și vor dăinui in istoria clubului din care faci parte!', a scris clubul AHC Potaissa Turda, pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel