„Republica Voluntari“. Pandele a dus angajații în vacanță în Grecia / Vâlcu, remarcă tare

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Val Vâlcu a făcut o remarcă tare, după ce Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, a dus angajații în vacanță în Grecia.

Florentin Pandele a dus mai mulți funcționari și angajați ai Primăriei Voluntari în vacanță în Grecia, în Evia, timp de o săptămână, potrivit România TV.

Conform Direcţiei Educaţie Cultural Sportivă şi Identitate Comunitară (DECSIC) Voluntari, aceste plecări ar fi trebuit să fie organizate pentru un număr de 1.900 de cetățeni ai orașului, nu pentru angajați ai primăriei.

CITEȘTE ȘI      -      Denunț pe numele Gabrielei Firea la DNA

Val Vâlcu: Voluntari ar trebui să se înfrățească cu Kaiser-Brixental

Jurnalistul Val Vâlcu a fost invitat la România TV, unde a făcut un comentariu tare privitor la această situație apărută în orașul păstorit de Florentin Pandele.

„Până la iarnă are timp domnul Pandele să înfrățească orașul cu Kaiser-Brixental, e a doua destinație de schi din Austria. Ar trebui ca Voluntari să aibă o rezervă pentru angajați și ceva în zona de iarnă.

Omul gospodar din Voluntari își face vara vacanțele în Grecia și iarna își ia măsuri să poată să meargă la schi în Austria, nu?“, a spus Val Vâlcu.

„Nu vi se pare că acolo, la Voluntari, e un fel de republică, domnule Val Vâlcu? Și echipă de fotbal, și televiziune națională“, a adăugat realizatorul România TV.

„De aceea s-a blocat proiectul de zonă metropolitană și Capitala nu poate să se extindă. Acolo s-au împărțit...Ce spunea domnul Becali, că primarul știe tot ce mișcă ... minus azilul, pe ăla nu-l știa!“, a mai spus Val Vâlcu.

CITEȘTE ȘI      -       Întoarcerea Gabrielei Firea în politică, la mâna soţului Florentin Pandele. Bogdan Chirieac spune că "scandalul azilelor a costat procente bune PSD-ul"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel