Restaurantele din Cluj cer CONSUMAŢIE MINIMĂ clienţilor. Timpul la restaurant, limitat

Restaurantele din Cluj cer consumaţie minimă. Sursa: Pixabay
Restaurantele din Cluj cer consumaţie minimă. Sursa: Pixabay

Mai multe restaurante din Cluj Napoca au stârnit furia clienţilor, după ce au impus un nivel minim al consumaţiei, dar şi un timp maxim pe care clienţii îl pot petrece în locaţie. 

Oraşul Cluj Napoca are o incidenţă a cazurilor de COVID-19 de peste 3 cazuri la mia de locuitori, astfel că restaurantele nu au putut fi deschise la interior. 

Prin urmare, proprietarii restaurantelor au fost nevoiți să se reinveteze pentru a-și putea păstra afacerea. Majoritatea au achiziționat igluuri (corturi din folie de plastic, montate pe un schelet metalic). Aceste igluuri sunt încălzite cu lămpi de ulei care consumă destul de mult. Aceste corturi sunt „portița” prin care angajatorii reușesc să își mențină afacerea, în ciuda restricțiilor severe impuse de autorități, scrie Monitorul de Cluj

Astfel, pentru a-şi amortiza costurile, mai multe restaurante le-au impus clienţilor tarife minimale de consumaţie, între 250 şi 300 de lei. În plus, clienţii sunt nevoiţi să plece de la restaurant după cel mult două ore, pentru a le permite altor clienţi să vină. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel