Restricții peste industriile din România. Elena Cristian: Nu HoReCa este principalul vinovat

Elena Cristian
Elena Cristian

Elena Cristian, redactor şef DC BUSINESS, s-a arătat indignată de noile restricții impuse de autorități, în special pentru domeniul HoReCa. 

”Sper că Guvernul a făcut o analiză exactă atunci când a luat aceste decizii, sper că în spate avem cifre, legate de infectări și de ce a fost nevoie ca primul exemplu să fie dat tocmai HoReCa și nu alte zone unde se vorbește despre o creștere masivă a numărului de infectări. Vom vedea pe ce s-a bazat exact această decizie, dar este clar, din punctul meu de vedere și din datele oficiale, că nu HoReCa este principalul vinovat”, a declarat Elena Cristian la România TV

Ce trebuie să facă autoritățile

În cadrul intervenției televizate, Elena Cristian a subliniat și acțiunile de control pe care ar trebui să le facă autoritățile cu rigurozitate. 

”Medicii din linia întâi ne spun că vor veni vremuri grele, nu doar domnul Arafat. Ministrul Sănătății ne-a spus despre ceea ce s-ar putea întâmpla în perioada următoare, iar ceea ce mă deranjează pe mine, pentru că pot să înțeleg că este o situație care este greu de gestionat, dar observ că în ultima vreme se tot dă vina pe omul de acasă. Nu omul de acasă este de vină pentru că el trebuie să meargă la muncă. Este treaba autorităților să se asigure că obligativitatea purtării măștii se respectă. Trebuie găsite soluții pentru ca toate regulile să se respecte, iar autoritățile sunt în primul rând vinovate de nerespectarea acestor reguli și nu cetățeanul. Ce să fac, să mă bat cu el în autobuz?”, a mai spus aceasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel