Reţea de proxeneți care trafica minore în Germania şi Italia, destructurată

trafic
trafic

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Bacău au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a şase inculpaţi, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat transfrontalier, specializat în săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane, trafic de minori şi spălare de bani. Potrivit anchetatorilor, proxeneții ar fi câștigat peste un milion de euro.

Potrivit DIICOT, Dănuţ Cozma, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Bucureşti, împreună cu alte persoane, au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării prin înşelăciune a unor persoane de sex feminin şi exploatării sexuale a acestora prin obligarea la practicarea prostituţiei în diverse cluburi din Germania şi Italia.

Membrii grupării au obţinut suma de peste un milion  de euro, din exploatarea mai multor victime, majore şi minore, din judeţele Bacău, Neamţ, Vaslui, Giurgiu şi Bucureşti.

Procurorii DIICOT au efectuat opt percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Bucureşti şi Oneşti, ocazie cu care au fost descoperite importante sume de bani, arme şi muniţia aferentă.  În cauză s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra mai multor autoturisme de lux aparţinând inculpaţilor în vederea asigurării recuperării prejudiciului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel