REȚETĂ cârnați de porc făcuți în casă pentru Crăciun

Rețetă cârnați porc de casă
Rețetă cârnați porc de casă

REȚETĂ cârnați de porc. Cârnații de porc sunt nelipsiți de pe masa de Crăciun, dar care este cea mai bună rețetă?

REȚETĂ cârnați de porc. Cârnații făcuți în casă sunt delicioși, iar oricine poate să îi facă dacă urmează o rețetă tradițională. Secretul stă în ingredientele de calitate și proporțiile corecte.

REȚETĂ CÂRNAȚI DE PORC DE CRĂCIUN. INGREDIENTE

1,5 kilograme carne de porc grasă
2 metri maţe de porc
40 de grame de usturoi
30 de grame de sare
8 grame de piper
25 de grame de boia dulce
250 ml supă de carne cu oase
1 lingură de cimbru uscat

Carnea de porc se spală, se toacă și se dă deoparte. Se pregătesc condimentele, iar intestinele de porc se întind și se suflă prin ele. Se așază un cap al mațului pe pâlnia mașinii de tocat, pentru că astfel se umplu mațele cu carne.

REȚETĂ CÂRNAȚI DE PORC DE CRĂCIUN:

Spălați bine mațele. Tocați carnea împreună cu grăsimea, apoi amestecați carnea cu sarea, piperul măcinat, boiaua de ardei, cimbrul și zeama de carne cu usturoi.

Frământaţi amestecul până se omogenizează şi adăugaţi treptat zeamă de carne până amestecul devine maleabil.

Rulaţi intestinul de porc pe dispozitivul maşinii de tocat. După ce tot intestinul a fost rulat, faceți un nod în capătul acestuia. Puneți carne în mașina de tocat și umpleţi treptat intestinul.

Împungeți cârnaţii din loc în loc pentru a elimina golurile de aer și a permite cârnaților să se zvânte. Puneți cârnații să se scurgă și matureze peste noapte într-o cămară.

VEZI ȘI: Ouă umplute de Revelion 2019. Rețetă delicioasă pentru Anul Nou

 

Cozonac pufos Crăciun. Rețetă Chef Scărlătescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel